Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Φωτογραφικό αφιέρωμα στο ναό της Ήρας στο Ηραίον Σάμου

φωτογραφίες-επεξεργασία: Nick Tsoulontino

Αξίζει να διαβάσεις:















φωτογραφίες-επεξεργασία: Nick Tsoulontino



Ημερίδα: Επιχειρηματικότητα σε περίοδο κρίσης

Australasian Hellenic Educational Progressive Association

Τμήμα AXEΠΑ "ΟΜΗΡΟΣ'' Σάμου 28 Μαρτίου 2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ομογενειακή οργάνωση ΑΧΕΠΑ με μακρόχρονη παρουσία κυρίως στην Αμερική και Αυστραλία άλλα και σε άλλες χώρες, έχει να επιδείξει ένα σημαντικό φιλανθρωπικό και επιμορφωτικό έργο και αποτελείται από ένα μεγάλο αριθμό εκλεκτών και καταξιωμένων διεθνώς μελών. Το όνομα της έχει συνδεθεί με την υποστήριξη δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης και αρωγής προς την πατρίδα μας. Εδώ, στην ακριτική Σάμο, αυτή η ομογενειακή συσπείρωση επιτυγχάνεται μέσω του παραρτήματος ΑΧΕΠΑ Αυστραλίας «Όμηρος».
Στο πλαίσιο των προσπαθειών μας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, διοργανώνουμε μια ανοιχτή στο κοινό ημερίδα, όπου θα αναλυθεί η δυνατότητα επιχειρηματικής αναπροσαρμογής στα σύγχρονα δεδομένα της οικονομικής κρίσης που βιώνει η πατρίδα μας.
Η ημερίδα με τίτλο «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Ενότητας Καρλοβάσου.
Ομιλητές θα είναι οι:
--- Αντιπρόεδρος της ΑΧΕΠΑ Σάμου κ. Σταύρος Κονδύλης ο οποίος έχει μακρά εμπειρία και ισχυρή επιχειρηματική δράση στους τομείς του τουρισμού και της αγοράς ακινήτων σε χώρες του εξωτερικού. Το θέμα της ομιλίας του είναι: «Τουριστική και οικονομική κατάσταση της Σάμου: Ενθάρρυνση – Ανάλυση - Αποτέλεσμα».
--- Διευθυντής του Κέντρου Μάθησης και Πολιτισμού Αιγαίου κ. Παναγιώτης Αθανασόπουλος, σύμβουλος επιχειρηματικότητας, με 15ετή εμπειρία στην οργάνωση και ανάπτυξη επιχειρήσεων. Το θέμα της εισηγήσεώς του είναι: «Business Cluster: Η ισχύς εν τη ενώσει».
Στην ημερίδα αυτή που στόχο έχει την εξεύρεση λύσεων υποστήριξης και ανάπτυξης της επιχειρηματικής δραστηριότητας στη Σάμο, προσκαλούνται οι φίλοι της ΑΧΕΠΑ, εκπρόσωποι και μέλη του Επιμελητηρίου Σάμου, των παραγωγικών τάξεων, επιχειρηματικών και τουριστικών δραστηριοτήτων, εμπορικών συλλόγων, καθώς και φορείς αυτοδιοίκησης.
Η ημερίδα θα ολοκληρωθεί με μικρή συναυλία από την Μουσική Σχολή «Αρμονία».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Πρόεδρο του Τμήματος ΑΧΕΠΑ «Όμηρος» κ. Βασίλειο Αραβαντινό, τηλ. 6948410083, email: balladbs@yahoo.gr.

Εθελοντική δράση καθαρισμού Ηραίον


Ο πολιτιστικός Σύλλογος Ηραίου συμμετέχει και φέτος στην εθελοντική δράση καθαρισμού LETS DO IT GREECE και έτσι την Κυριακή 6 Απριλίου καθαρίζουμε το Ηραίον. Ας γίνουμε πολλοί σ αυτή την προσπάθεια και περιμένουμε την συμμέτοχη όλων σας .Στην πλατεία του χωρίου στις 6 Απριλίου 10:00 πμ όλοι εκεί ,μικροί και μεγάλοι .Η δράση αυτή υποστηρίζετε και συμμετέχουν ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ηραίου και ο Σύλλογος Δασοπυροσβεστών Ηραίου.


Καθαρίζουμε , ομορφαίνουμε και πάλι Ηραίον όλοι εκεί.

Οι γεύσεις του Ανδρέα, στον τόπο που μεγάλωσε (ρεπορτάζ από τη παρουσίαση βιβλίου)


Οι γεύσεις του Ανδρέα, στον τόπο που μεγάλωσε
(της δημοσιογράφου Μαργαρίτας Ικαρίου)

Παρουσίαση βιβλίου Ανδρέα Λαγού «Οι γεύσεις που μεγαλώσαμε» στη Σάμο-29 Μαρτίου 2014, Μουσείο Οίνου της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου

"Αν υπήρχε μια τόσο μεγάλη κατσαρόλα να χωρέσει τα αρώματα και τις γεύσεις της Σάμου, αν μπορούσα μέσα της να βάλω τα υλικά των συναισθημάτων μου από την παρουσίαση στο νησί μου κι αν όλα αυτά σιγόβραζαν μαζί, κάτω από τη θέρμη της αγάπης σας, τότε, ΑΥΤΗ θα ήταν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ της ζωής μου..."


Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων, εμφανώς συγκινημένος, ο chef Ανδρέας Λαγός κατά την παρουσίαση του βιβλίου του «οι γεύσεις που μεγαλώσαμε» στη Σάμο, το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014.

Το αδιαχώρητο είχε δημιουργηθεί στον πανέμορφο χώρο του Μουσείου Οίνου της ΕΟΣΣ, όπου ανάμεσα σε πετρόκτιστους τοίχους και τεράστια δρύινα παλαιά βαρέλια, έσμιγαν μοναδικά οι συνταγές, τα αρώματα και οι γεύσεις της Σάμου, με το παγκοσμίως γνωστό Σαμιώτικο κρασί, τα τοπικά προϊόντα σε καλοστημένους μπουφέδες, τα επαινετικά σχόλια από ομιλητές και παρευρισκόμενους.

Για τον Ανδρέα Λαγό, τη σεμνότητα, το ήθος και την συνέπειά του, το ανήσυχό του πνεύμα που τον οδηγεί σε πειραματισμούς και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του, μίλησαν τρείς εξαίρετες δημοσιογράφοι, η Νίκη Μηταρέα (γευσιγνώστρια, συγγραφέας και κριτικός γεύσης και οίνου με διεθνή καταξίωση), η Ιωάννα Σταμούλου (διευθύντρια σύνταξης του περιοδικού Olive, γευσιγνώστρια) και η Ελένη Ψυχούλη (δημοσιογράφος, γευσιγνώστρια και οικοδέσποινα της εκπομπής chef on air που… «απογειώνει» την ελληνική γαστρονομία). Εκ μέρους της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου ο οινολόγος και γενικός διευθυντής Μανώλης Τσακαλάκης, συνέδεσε μοναδικά τον πρωτογενή τομέα με την παραδοσιακή κουζίνα της Σάμου, τη σύγχρονη γαστρονομία και την ανάπτυξη γαστριμαργικού τουρισμού, ενώ ο εμπνευστής και ιδρυτής της υπερσύγχρονης μονάδας υδροπονικής καλλιέργειας του tomaccini Σάμου, Γρηγόρης Γερασίμου αναφέρθηκε στη αναγκαιότητα ανάπτυξης νέων σύγχρονων μορφών καλλιέργειας αγροτικών προϊόντων και την ανάδειξη της παραδοσιακής γαστρονομικής ταυτότητας ώστε η ποιότητα της καθημερινής διατροφής να βελτιωθεί. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου Γιώργος Κυριαζής, μίλησε για τη διαρκή επιμόρφωση που απαιτείται στο χώρο της εστίασης ώστε να διαμορφωθεί «σαμιώτικη κουζίνα» και βράβευσε τον Ανδρέα Λαγό για τη συνεισφορά του στην ανάδειξη της Σάμου, με μια τιμητική πλακέτα.



Αναρωτιόμαστε συχνά, ποια είναι εκείνη η «μαγική συνταγή» επιτυχίας. Απλή τύχη; Ικανότητα; Συγκυρίες; Κατάλληλοι άνθρωποι σε κατάλληλες στιγμές; Μια μικρή λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά; Το απλό μα όχι το απλουστευμένο; Ίσως όλα αυτά μαζί, ίσως και τίποτα. Η μαγική συνταγή, στην περίπτωση του Ανδρέα Λαγού είναι ότι αγαπά αυτό που κάνει και δεν εφησυχάζει. Ψάχνεται, πειραματίζεται, βάζει μικρές πινελιές έμπνευσης στο γνώριμο και αγαπημένο.

«Οι γεύσεις που μεγαλώσαμε», δεν είναι ένα ακόμη βιβλίο μαγειρικής, ανάμεσα στα τόσα. Είναι ένας ύμνος στη Σάμο, μια ελεγεία στους ανθρώπους του μόχθου και της γης. Είναι ένας ύμνος στην απλότητα, την παράδοση, τις ομορφιές της Σάμου. Είναι το αποτύπωμα από τις παιδικές μνήμες στην κουζίνα της μάνας, είναι οι μυρωδιές στο σοκάκι, ο ιδρώτας στους αμπελώνες. Είναι το μοσχάτο κρασί, το μπουρνελάκι και η αρμπαρόριζα, η αψιθιά κι οι μπούκνες, ο πασπαλάς και το θρούμπι, το ψάρι στο κεραμίδι με δεντρολίβανο.
Η απλότητα, η έμπνευση και η αυθεντικότητα, στην καλύτερή τους έκφραση!


(φωτο από την εκδήλωση: Ανδρέας Βαρδίκος)

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ρεσιτάλ μονωδίας από τη Πυθαγόρειο μουσική σχολή Σάμου



11 Φωνές Ερμηνεύουν Υπέροχες Μελωδίες (κλασσικής, ρομαντικής και σύγχρονης εποχής, σπουδαία soundtracks ταινιών και όμορφα τραγούδια ελληνικού 5γράμμου).

Το Σάββατο, 29 Απριλίου 2014, στις 19:30, Αίθουσα Εκδηλώσεων, Καρλόβασι Σάμου.
Σας περιμένουμε με χαρά!

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Το βίντεο που κάνει το γύρω της Ελλάδας! Η μεγαλύτερη υποβρύχια ελληνική σημαία στη Σάμο!


Με το δικός τους ξεχωριστό τρόπο γιόρτασαν φέτος την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, τα μέλη του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου.
Στα καταγάλανα νερά του κολπίσκου της Αγίας  Παρασκευής της Σάμου άπλωσαν υποβρυχίως  μια Ελληνική σημαία 28 τετραγωνικών μέτρων (6,50μ x4,32μ), τη μεγαλύτερη Ελληνική σημαία που έχει απλωθεί ποτέ κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.
Για να επιτύχει το εγχείρημα, χρειάστηκε λεπτομερής σχεδιασμός και ακριβής συγχρονισμός κινήσεων μέσα και έξω από τη θάλασσα, από την ομάδα των δέκα έμπειρων δυτών που συμμετείχαν.  
Οι παραβρισκόμενοι στη παραλία και οι κάτοικοι της περιοχής είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική σκηνή όταν οι δύτες έφεραν τη σημαία από το βάθος των 12 μέτρων και τη κράτησαν στην επιφάνεια. 


Διήμερο Εργαστήριο Αργεντίνικου Τάνγκο στις 29 και 30 Μαρτίου!


Διήμερο Εργαστήριο Αργεντίνικου Τάνγκο στις 29 και 30 Μαρτίου

Tango. Είναι μουσική. Είναι χορός. Έιναι τραγούδι.

Ένα βλέμμα που κοιτάζει αλλιώτικα τον κόσμο. Είναι φιλοσοφία. Είναι συναίσθημα. Είναι συγκίνηση. Η μαγεία της σύνδεσης των δυο σωμάτων σε ένα σημείο..στο σημείο της καρδιάς.. στο κέντρο της συναισθηματικής ενέργειας. 
Ένα χορευτικό μυστήριο, που ξεκινά στα τέλη του 19ου αιώνα στο Buenos Aires και εξελίσσεται μεταξύ του θρύλου και της πραγματικότητας, με γοητεία που δεν παύει να μαγεύει πέρα από το χρόνο και τον τόπο. 

Ο Α.Π.Σ Ιωνικός Καρλοβάσου έχει την χαρά να φιλοξενεί τον Μάνο Φραγκιαδάκη, για ένα διήμερο εργαστήριο αργεντίνικου τάνγκο στις 29 και 30 Μαρτίου 

Το εργαστήριο θα διεξαχθεί στο χώρο του Ναυταθλητικού Ομίλου Καρλοβάσου (ΝΑ.Ο.Κ.) στο Λιμάνι Καρλοβάσου τις εξής ώρες:

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014
2.30μμ - 4.00μμ TANGO I (ΑΡΧΑΡΙΟΙ)
4.30μμ - 7.30μμ TANGO ΙΙ

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014
2.30μμ - 4.00μμ TANGO I (ΑΡΧΑΡΙΟΙ)
4.30μμ - 7.30μμ TANGO ΙΙ

Η συμμετοχή στο διήμερο εργαστήριο είναι δωρεάν.

Στο εργαστήριο γίνονται δεκτοί όλοι οι ενδιαφερόμενοι ανεξαρτήτως γνώσεως του tango.

Το βράδυ του Σαββάτου 29 Μαρτίου, από τις 21.30, σας περιμένουμε σε μια βραδιά Μilοnga (βραδιά με αργεντίνικο χορό) στον ίδιο χώρο, πλημμυρισμένη με μουσικές από την Αργεντινή.
(Οικονομική ενίσχυση: 5¤, προσφέρεται ένα ποτό)

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. 6983051194, 6974144495.

Θερμές ευχαριστίες στον Ναυταθλητικό Όμιλο Καρλοβάσου για την παραχώρηση της αίθουσας.

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Οι παιδικές χορωδίες 'Αρμονία' Σάμου και 'Lions Club' του Κουσάντασι ξανά μαζί το Σάββατο 5 Απριλίου 2014!


Μετά την πρώτη περσινή επιτυχημένη συνδιοργάνωση μεταξύ των παιδιών της χορωδίας Lions από το Κουσάντασι Τουρκίας μαζί με τα παιδιά της χορωδίας Αρμονίας Σάμου ,στην οποία συμμετείχαν μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας και όπερας της Σμύρνης και καθηγητές της Ρυθμικής Σχολής ADA του Κουσάντασι μαζί με καθηγητές της μουσικής σχολής Αρμονίας Σάμου , ήρθε η ώρα για μια ακόμη πολλά υποσχόμενη πολιτιστικήσυνεργασία!


Ακολουθούμε το όραμα των παιδιών μέσα από ένα μελωδικό και..φυσιολατρικό ταξίδι...μιας και αυτή την φορά, εκτός από μαγευτικές μελωδίες θα υπάρξει και συμβολική δεντροφύτευση, συμμετέχοντας εκτός από τα παιδιά των χορωδιών Lions του Κουσάντασι και της Αρμονίας Σάμου, και το σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Καρλοβασίων (ΣΕΟ ΤΤ Καρλοβασίων).

Η δεντροφύτευση αυτή θα γίνει στις 13.ΟΟ το πρωί του Σαββάτου 5 Απριλίου 2014 σε περιοχή γύρω από τα Αρχαία τείχη της πόλης του Πολυκράτη μεταξύ των παιδιών δύο διαφορετικών λαών που όμως έχουν μεγαλώσει με την ίδια αγάπη για την φύση, την κουλτούρα και την τέχνη .


σημείο δενδροφύτευσης

Το βράδυ της ίδιας μέρας στις 21.ΟΟ στο αμφιθέατρο του Ενιαίου Λυκείου Σάμου θα αφεθούμε σε ένα μελωδικό ταξίδι που θα μας χαρίσουν τα παιδιά και θα μοιραστούμε το χαμόγελο τους! 

Σας περιμένουμε όλους στις 5 Απριλίου να ζήσουμε μαζί αυτό το μαγευτικό ταξίδι!




Με γεύσεις αληθινές, μεγαλώσαμε…

Με γεύσεις αληθινές, μεγαλώσαμε…
(γράφει η δημοσιογράφος Μαργαρίτα Ικαρίου)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΛΑΓΟΥ
 ΣΑΒΒΑΤΟ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ ΤΗΣ ΕΟΣΣ (18:00)

Η αγκαλιά της μάνας, ήταν ολόθερμη και τρυφερή σαν αχνιστό καρβέλι ψωμί. Του πατέρα το χάδι, είχε του κυδωνιού την αψάδα. Τα μυστικά που μοιράζονταν τα αδέρφια, μικρές-μικρές φακές που σιγόβραζαν στο μεγάλο τσουκάλι της καρδιάς. Της γιαγιάς τα λόγια, απαλά και γλυκά, σα τη μουσταλευριά. Τα μαλώματά της, πασπαλισμένο καρύδι στις δίπλες. Οι παρέες, καθώς ξεχύνονταν στα σοκάκια, έμοιαζαν σαν του ροδιού τα σπυριά που απλώνονται. Το πρώτο φιλί, είχε του σαμιώτικου κρασιού τη γλύκα και το μεθυστικό άρωμα…

Ο Ανδρέας Λαγός μαγειρεύει όπως χαμογελάει. Γράφει με τον ίδιο τρόπο, απλά και αβίαστα, από καρδιάς. Όπως νιώθει-με λεπτές πινελιές ταλέντου ντύνει τις συνταγές του με τα χρώματα και τα αρώματα της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Σάμου. Το βιβλίο του, «οι γεύσεις που μεγαλώσαμε», δεν είναι ένα ακόμη βιβλίο μαγειρικής. Είναι ένας ύμνος στην απλότητα, την παράδοση, τις ομορφιές και τους ανθρώπους που ζουν στο ακριτικό αυτό νησί του Αιγαίου.


Απλουστεύει τα δύσκολα και εμπλουτίζει τα απλά. Κρατά δυνατές τις μνήμες από τη σπιτική σαμιώτικη κουζίνα αλλά τις εντάσσει στη σύγχρονη γαστρονομία, έτσι που να δένει αρμονικά το πατροπαράδοτο με τις τωρινές διατροφικές συνήθειες. Νοστιμιές με μικρές αλλά διακριτές αλλαγές, αρώματα βοτάνων, μπαχαρικά, συνδυασμοί αυθεντικών προϊόντων της Ελληνικής γης, λίγο κρασί εδώ, μια πρέζα αλάτι εκεί… Μεταμορφώνει τα απλά υλικά σε κάτι εντελώς νέο, μα και λαμπρό μέσα στην απλότητα της εκτέλεσης, παρά την πολυπλοκότητα της έμπνευσης.

Ο chef Ανδρέας Λαγός καταγράφει στα πιάτα του, τις διακριτές εκείνες γεύσεις με τις οποίες μεγαλώσαμε. Αβγά με καμπούνια και οβριές. Σάλτσα λιαστής ντομάτας με ούζο. Ριζόγαλο με κατσικίσιο γάλα. Κεφτέδες με ματζουράνα και σούμα. Ψωμοτύρι με καρπούζι και βασιλικό. Τσιπούρες με σάλτσα περγαμόντο. Ρεβιθοκεφτέδες με μάραθο. Καλαμαράκια με σέσκουλα. Σελινάτος κόκορας. Χοιρινό παστό με θρούμπι (πασπαλάς). Ζελέ με σαμιώτικο γλυκό κρασί. Αμυγδαλωτά με ροδόνερο.
Μελετά, ψάχνει, πειραματίζεται και ξεπερνά τα παλαιά δεδομένα, εντάσσοντάς τα στο σήμερα. Ξαφνιάζοντας κάθε φορά όχι μόνο τους φανατικούς του φίλους μα και τους λάτρεις των διακριτών γεύσεων. Καθιστώντας τις συνταγές του κατανοητές και εύκολες στην εκτέλεση για τον καθένα που θα ήθελε να πειραματιστεί στην κουζίνα.

Η αγάπη για τη γενέτειρά του, οι επιρροές που δέχθηκε από τον τόπο του Πυθαγόρα, είναι εμφανείς στο βιβλίο του. Χαρισματική η επιμέλεια της έκδοσης από τη Μαρία Ντότσικα, ευρηματικές οι φωτογραφίες που το κοσμούν, λόγια καρδιάς που περιγράφουν την άποψη των γονιών μα και των συνεργατών του chef, για τη συνεπή του πορεία στο χώρο της γαστρονομίας.


Στο ταξίδεμα των «γεύσεων που μεγαλώσαμε» ανά την Ελλάδα, το Σάββατο 29 Απριλίου στις 6 το απόγευμα, θα γίνει η αντίστοιχη παρουσίαση και στη Σάμο, στον πανέμορφο χώρο του «Μουσείου Οίνου» της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο οινολόγος και γενικός διευθυντής της ΕΟΣΣ κ. Μανώλης Τσακαλάκης, ο γεωπόνος κ. Χρήστος Δ. Κατσάνος, η δημοσιογράφος, η κριτικός γεύσης και οίνου κα Νίκη Μηταρέα, η δημοσιογράφος και διευθύντρια σύνταξης του περιοδικού Olive κα Ιωάννα Σταμούλου και η δημοσιογράφος και γευσιγνώστρια κα Ελένη Ψυχούλη.

«Στη γεύση του λαδιού, τα πρωτοβρόχια. Στη μυρωδιά του μούστου, το νησί μου. Αν δώσεις ζωή στη συνταγή, σου την δίνει πίσω…» λέει ο Ανδρέας. Κι έχει δίκιο.

Με γεύσεις αληθινές, μεγαλώσαμε!

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Τα δρομολόγια της NEL από και προς Σάμο (νέα ενημέρωση)


Η εταιρεία NEL ανακοινώνει τα δρομολόγια του "European Express" από 24/3 έως 27/4, δηλαδή και κατά τη Μ.Εβδομάδα, του δε "Θεόφιλος" ως και τις 10 Απριλίου.
Αναλυτικά:
(κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση)




πηγή: http://my-samos.blogspot.gr/

"Λόγω αλλαγών, που ενδεχομένως να υπάρχουν στα δρομολόγια των πλοίων που ανακοινώνονται, το ενδιαφερόμενο επιβατικό κοινό παρακαλείται όπως απευθύνεται και στην πλοιοκτήτρια εταιρεία* ή το ναυτικό πρακτορείο από το οποίο εκδόθηκε το εισιτήριο του ή στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά (τηλ.: 210 4226000 και 210 4172675) ή στον Ο.Λ.Π. (τηλ.: 14541)".

Τηλέφωνο για πληροφορίες πλοίων NEL Lines: 210 4115015.

Συνάντηση με θέμα 'ISO' από τη φωτογραφική ομάδα Σάμου


ΔΕΥΤΕΡΑ 24/3/2014 και ώρα 18:30 στο Ξενοδοχείο Σάμος
Εισηγητής: Χρήστος Βασιλειάς

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία το αφιέρωμα της Μουσικής Παρέας Σάμου στο Γιώργο Ζαμπέτα- Φωτογραφίες

Φωτογραφίες από τη μοναδική μουσική παράσταση-αφιέρωμα της μουσικής παρέας Σάμου στο Γιώργο Ζαμπέτα, τη Τετάρτη 19/3 στη πόλη της Σάμου. 
Προσκεκλημένη η κόρη του, Κατερίνα.


















Αρχειοθήκη ιστολογίου