Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Με δύο εκδηλώσεις η ΘΟΣ στην 24η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου.



Δύο παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιήσει η Θεατρική Ομάδα Σάμου στα πλαίσια της 24ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου.

Την Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του δήμου και σε συνεργασία με τη Μουσική Σχολή «Αρμονία», θα παρουσιαστεί το έργο του αγωνιστή της επανάστασης, Γεωργίου Κλεάνθη, «Χαρίδημος ο Σάμιος», με τη μορφή θεατρικού αναλογίου. Το έργο παίζεται για πρώτη φορά  και με την παρουσίαση του εορτάζονται τα 100 χρόνια από την Ένωση της Σάμου με την Ελληνική πολιτεία.

Το Σάββατο, 13 Οκτωβρίου, στις 12:30 το μεσημέρι, στην αίθουσα της Λέσχης Ερασιτεχνών θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Ο Ασχημάνθρωπος» της Μαίρης Σιδηρά εκδόσεων «Το Δόντι» και της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού «Κοινο_Τοπία». Πρόκειται για θεατρικό έργο που βασίστηκε σε Σαμιώτικα παραμύθια και πρωτοπαίχτηκε από τη Θεατρική Ομάδα Σάμου. Στην εκδήλωση θα τραγουδηθούν  τα τραγούδια του έργου σε μουσική της Κοραλίας Μπατίστα, ενώ στο χώρο θα εκτεθούν και έργα του Παναγιώτη Καρώνη, ζωγραφικά  σχόλια που συνοδεύουν το κείμενο.


Τέλος η Θεατρική Ομάδα Σάμου θα εκπροσωπηθεί στη Συνάντηση με το έργο του Άκη Δήμου «Αν Αργήσω Κοιμήσου» που θα παιχτεί την Τετάρτη,  17 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Ντόρυσσα».

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου