Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο Επιβίωσης στο Υγρό Στοιχείο που οργάνωσε ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου




Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο Επιβίωσης στο Υγρό Στοιχείο που οργάνωσε ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου το Σάββατο 29/0912.
Ο εισηγητής κος Δημήτριος Καλατζής, εκπαιδευτής της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ανάλυσε διεξοδικά τις ενότητες: Νομικό πλαίσιο της διάσωσης – Μηχανισμός της έρευνας και διάσωσης – Το υγρό στοιχείο και η κατάσταση του ναυαγού – Ο πνιγμός - Ενέργειες στρατηγικές επιβίωσης στο υγρό στοιχείο – Διάσωση ναυαγού με πλωτά και εναέρια μέσα – Διάσωση αυτοδύτη στην επιφάνεια. Εκτενής αναφορά έγινε στις ιδιαιτερότητες, γεωγραφικές και κλιματολογικές, του Αιγαίου Πελάγους. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να θέτουν ερωτήσεις κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου έτσι ώστε να αποσαφηνίζονται οι τυχόν απορίες.
Με το πέρας του σεμιναρίου ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου, Αλέξανδρος Μαλαγάρης παρέδωσε πλακέτα του Σ.Α.Σ. στον κ. Δημήτιο Καλάτζη, ως αναγνώριση του σημαντικού έργου που εκτελεί το Παράρτημα Σάμου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. Παράλληλα ο κ. Καλατζής ανακηρύχτηκε επίτιμο μέλος του Σ.Α.Σ. για τη συμβολή του στη διάδοση της ασφαλούς κατάδυσης.
Ακολούθησε μικρή δεξίωση στη βεράντα της Μαρίνας Σάμου.
Το σεμινάριο υποστήριξαν η Μαρίνα Σάμου, το ξενοδοχείο Kerveli Village Hotel και η Σάμος Κτηματομεσιτική.

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου