Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ SAMOSBOOK



Για να επικοινωνήσετε με το samosbook στείλτε email στο samosbook@gmail.com. 


Γράψτε μας τα άρθρα σας, τις ειδήσεις σας, τα σχόλιά σας, τα παράπονά σας ή ότι άλλο επιθυμείτε. 

*το samosbook είναι από τα παλαιότερα blogs με θέμα τη Σάμο, δεν είναι δημοσιογραφικό portal, και δεν έχει σκοπό να ανταγωνιστεί δημοσιογραφικά sites και οικογένειες που ζουν από το επάγγελμα αυτό. Για αυτό το λόγο και δε θα δείτε ποτέ διαφημιστικό υλικό στις σελίδες του μπλογκ. 

Το samosbook ανανεώνεται  όταν κριθεί ότι υπάρχουν θέματα για ανανέωση. Αυτοσκοπός δε θα γίνει ποτέ ο βομβαρδισμός με αναδημοσιεύσεις με μόνο στόχο τα 'κλικς'.

Μόνος λόγος ύπαρξης του samosbook είναι η αγάπη για το νησί μας μέσα από τη φωτογραφία και το πολιτισμό καθώς και η υποστήριξη της ενεργής συμμετοχής των συμπολιτών μας στη διαμόρφωση μίας καλύτερης σαμιακής κοινωνίας

διαχειριστές- samosbook






Love to hear what you think!

1 σχόλιο:

  1. Παράνομη η εκχώρηση αιγιαλών και παράλιων σε ιδιώτες.
    Οριστικά παράνομη κρίθηκε από την αυξημένη επταμελή σύνθεση του Ε΄τμήματος του ΣτΕ η εκχώρηση από τους δήμους της χρήσης αιγιαλού και παραλιών σε ιδιώτες.
    Το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο ακύρωσε την σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση που είχε εκδοθεί το 2010 κρίνοντας πως ειναι παράνομη η διαδικασία.
    Ειδικότερα, οι σύμβουλοι επικρατείας με την υπ΄αριθμόν 3944/2015 απόφασή τους έκριναν πως ο αιγιαλός και η παραλία αποτελούν δημόσια κτήση με αποτέλεσμα να είναι παράνομη η εκμετάλλευση παραλιών από τους παράκτιους δήμους και εκχώρησή τους σε ιδιώτες προκειμένου να τοποθετούνται καθίσματα, ομπρέλες, ξαπλώστρες, αναψυκτήρια, κανό, θαλάσσια ποδήλατα, κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου