Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΕΠΗΣ στο Vertigo Music Club!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/2 και ΣΑΒΒΑΤΟ 5/2 μία απο τις σημαντικότερες ελληνικές ροκ φωνές στο Vertigo Music Club στη πόλη της Σάμου για δύο ξεχωριστές βραδιές!Ο Μιχάλης Κακέπης που κατάγεται από την Κρήτη ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τη μουσική στα 15 του χρόνια. Το 1990 ξεκινά να εργάζεται στη πιο παλιά μπουάτ της Ελλάδας, τις Εσπερίδες του Γιάννη Αργύρη στην Πλάκα, από την οποία ξεκίνησαν πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες όπως Σαββόπουλος, Φαραντούρη, Παπακωνσταντίνου, Βόσσου κ.α.

Πραγματοποιεί πολλές συναυλίες και περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και ταυτόχρονα εμφανίζεται σε σημαντικούς καλλιτεχνικούς χώρους στην Αθήνα, όπως ο «Σταυρός του Νότου» και συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού όπως ο Δημήτρης Ψαριανός, η Πόπη Αστεριάδου, ο Γιάννης Νικολάου από τους Λαθρεπιβάτες, οι αδερφοί Κατσιμίχα, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, τα Ξύλινα Σπαθιά, ο Νίκος Παπάζογλου κ.α., αλλά και ξένα συγκροτήματα. 

Η πρώτη του συμμετοχή σε δισκογραφική δουλειά ήταν το 1995 όπου ερμηνεύει 3 τραγούδια στο δίσκο "Πέρασμα Στο Φως". Το 1996 κυκλοφορεί ο πρώτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο "Πορτοκαλί Και Θαλασσί", για να ακολουθήσουν συμμετοχές στις συλλογές "Σταυρός Του Νότου Live 1 & 2". Το 2001 συμμμετέχει σε soundtrack ελληνικής σειράς με τίτλο "Δούρειος Ίππος. Το 2002 κυκλοφορεί το cd-single "Χρυσοθήρας Της Ζωής" ενώ την ίδια χρονιά συμμετέχει και στον δίσκο "Αλλαντίν Τελειώσαν Οι Ευχές Σου" των Όναρ.

πηγές
http://rock-elliniko.blogspot.com/
http://www.erotokritos.gr/index.php?topic=news&nid=902
http://www.leukipoli.gr/politismos/517.asp(http://www.facebook.com/pages/Michalis-Kakepis/34761802352)


Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου