Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

"Λουκέτο" διαμαρτυρίας στα μαγαζιά

Κατεβάζουν ρολά τα εμπορικά καταστήματα του Καρλοβάσου, στις 23 Φεβρουαρίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αλλαγές που επιχειρούνται από την Κυβέρνηση, τόσο στο φορολογικό νομοσχέδιο όσο και στον τρόπο λειτουργίας της αγοράς.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου, κ. Ζενος, μιλώντας στον «Αρμονία», είπε σχετικά: «Συμμετέχουμε και εμείς στην πανελλαδική απεργία, θέλοντας να στείλουμε μήνυμα και να δούμε αν θα το λάβουν οι κρατούντες. Είμαστε απελπισμένοι. Μαγαζιά κλείνουν, τα χρέη πνίγουν τους μικρομεσαίους και κανείς δε βοηθά. Δεν μπορούμε πλέον να αντέξουμε. Φτάσαμε στα όρια της τρέλας. Ακόμα και οι φούρνοι στην περιοχή παρουσιάζουν πτώση της τάξεως του 10 με 30%. Η κατάσταση είναι τραγική και η Κυβέρνηση δε χαμπαριάζει τίποτα. Κάνουμε έκκληση προς τους συμπατριώτες μας να στηρίζουν τα μικρά καταστήματα του νησιού».

Όσον αφορά στον Εμπορικό Σύλλογο Σάμου, επίκειται συγκέντρωση των μελών του, προκειμένου να αποφασίσουν αν θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση της 23ης Φεβρουαρίου.πηγή: http://www.armoniaradio.gr/

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου