Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Μεγάλη συμμετοχή για την εκδήλωση Think Pink 2012



Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου και απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση Think Pink 2012 κατά του καρκίνου του μαστού τη Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012. Την εκδήλωση οργάνωσαν η Σχολή Χορού Samos School of Dance, το γυμναστήριο Samos Sport Studio και το Ινστιτούτο Αισθητικής Dermaform, στις εγκαταστάσεις του Samos Sport Studio στα Περιβόλια της Πόλης της Σάμου.


Με άξονες τη Κίνηση, Γυμναστική, Δημιουργία, Κατάδυση, Διασκέδαση και Ενημέρωση η εκδήλωση συνδύασε άψογα καλλιτεχνικά και αθλητικά δρώμενα για γυναίκες, άνδρες και παιδιά, με σκοπό την ενημέρωση για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μας και την υιοθέτηση ενός πιο δραστήριου τρόπου ζωής.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με Line Dancing που δίδαξαν μαθητές της Σχολής Χορού Samos School of Dance υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας τους Χριστίνα Τσαρδούλια.
Συνεχίστηκε με την Ευγενία Μούρτου του Ινστιτούτο Αισθητικής Dermaform που παρείχε συμβουλές αισθητικής και παρουσίασε πρωτοποριακά μηχανήματα λέιζερ.
Δυναμικά και δημοφιλή ήταν το προγράμματα εκγύμνασης κοιλιακών - ραχιαίων και Push + Lift για την εκγύμναση όλου του σώματος με το Ζαφείρη Καγιόπουλο.
Η Αργυρώ Παπαδοπούλου διασκέδασε τα μικρά παιδιά με ζωγραφιές προσώπου και κατασκευές με μπαλόνια ενώ η Μαριάννα Μπαρούτα έκανε μάθημα δημιουργικής κίνησης για παιδιά.

Εντυπωσιακή ήταν η επίδειξη του ολυμπιακού αθλήματος Tae Kwon Do.
Μέλη του Ελληνικού Ορειβατικού Πεζοπορικού Συλλόγου Σάμου παρείχαν μαθήματα αναρρίχησης σε μικρούς και μεγάλους.
Ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου και η σχολή καταδύσεων AegeanScuba ενημέρωναν τους ενδιαφερόμενους σχετικά με την αυτόνομη κατάδυση και οργάνωσαν καταδύσεις γνωριμίας για τα επόμενα δυο Σαββατοκύριακα.


Το μεσημέρι ο Ιατρός Γιάννης Κατσούλης ενημέρωσε διεξοδικά και εμπεριστατωμένα γυναίκες και άντρες για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.
Η εκδήλωση συνέχισε με πολύ κέφι και μάθημα χορού με τη Κατερίνα Γιαννούλα.
Ενώ για τη λήξη υπήρξε μάθημα γιόγκα με την Ματίνα Βιστάρα.
Πολλοί ιδιώτες και τοπικές επιχειρήσεις συνεργάστηκαν για ένα καλό σκοπό και πλαισίωσαν το Think Pink 2012, όπως το ανθοπωλείο Bamboo, το ζαχαροπλαστείο ο Σπύρος, το κοσμηματοπωλείο Κωσταντάκη, το Sea Sam Amb, το κατάστημα Βίος Ανθόσπαρτος, το σούπερ μάρκετ Smile Τσουκαλάς και ο Σπύρος Γιαγιάς. Χορηγός επικοινωνίας ήταν ο ραδιοφωνικός σταθμόςRadio Café 102.4

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης με τη πώληση μικροαντικειμένων, τα οποία έγιναν ανάρπαστα, όπως βραχιολάκια με το λογότυπο της εκδήλωσης, μπλούζες, κοσμήματα, με τη Ροζ Κορδέλα που συμβολίζει την συμπαράσταση σε όλες τις γυναίκες στις οποίες διαγνώστηκε καρκίνος του μαστού συγκεντρώθηκε ποσό που θα διατεθεί εξ’ ολοκλήρου στην υποστήριξη του έργου του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού ‘Άλμα Ζωής’.

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου