Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ένα γιαούρτι για την Ελλάδα


Με την κρίση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα ασχολήθηκε ο γνωστός κωμικός Τζον Στιούαρτ. Τι είπε για τα γιαούρτια, την μέχρι πρότινος ανέμελη ζωή των πολιτών και τι ανακάλυψε για τα χρέη Ελλήνων και Αμερικανών! 





Με το δικό ξεχωριστό τρόπο σχολίασε την κρίση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και τις αντιδράσεις των πολιτών, ο κωμικός και παρουσιαστής του "The Daily Show" Τζον Στιούαρτ.
Ο Στιούαρτ έδειξε ανταπόκριση από την Αθήνα και αναφέρθηκε στα επεισόδια, ενώ μίλησε και για τα όσα λέγονται σχετικά με τις αποδοχές των Ελλήνων και τον χρόνο που βγαίνουν στη σύνταξη.
Αν και αρχικά εμφανίζεται επικριτικός σχετικά με τα χρέη μας, στη συνέχεια "ανακαλύπτει" ότι κάθε Έλληνας χρωστά περίπου όσα και... κάθε πολίτης των ΗΠΑ!
Στη συνέχεια εξήγησε με γλαφυρό τρόπο το γιατί ενδεχόμενη ελληνική χρεοκοπία θα μπορούσε να έχει αντίστοιχο οικονομικό αντίκτυπο με αυτόν της κατάρρευσης της Lehman Brothers.
Στο τέλος, αφού "συνειδητοποιεί" τι σημαίνει αυτό, ζητά και αυτός ένα γιαούρτι, για να σταθεί στο πλευρό των Ελλήνων διαδηλωτών!

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου