Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΩΡΑ ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ- ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ



Ήρθε η ώρα που οι διαφορές πρέπει να παραμεριστούν, ήρθε η ώρα που πρέπει να καταλάβουμε ότι το ιδιωτικό συμφέρον περνάει αποκλειστικά από το συλλογικό. Το κριτήριο επιλογής μέχρι τώρα ήταν το ίδιο όφελος. 


Η Σάμος περνάει την μεγαλύτερη κρίση της από το 1912 με την απομόνωση το μεγαλύτερο πλήγμα. Δεν μπορεί  κανένα κράτος των Αθηνών να μας κανονίζει τις τύχες μας και τα προσωπικά συμφέροντα να μας διαφεντεύουν. Η Σάμος λέει όχι στην απαξίωση και τον εξευτελισμό. 12 χρόνια μετά το ΣΑΜΙΝΑ η Σάμος λέει ΟΧΙ στον κοροϊδία. Είμαστε όλοι πολίτες πληγωμένοι από τον εξευτελισμό των μεταφορών. Θέλουμε επιτέλους να νιώσουμε την πατρίδα που μας ακούει που μας νιώθει. Θέλουμε την επιχειρηματικότητα, την συγκοινωνία, την θαλπωρή της άμεσης μεταφοράς. Η πολιτική στην Σάμο περνάει πλέον στους πολίτες, περνάει πλέον στην πυγμή του κόσμου που την κατοικεί. Είμαστε αποφασισμένοι να μείνουμε στον τόπο μας και να τον ανεβάσουμε. 


Την Κυριακή 18/12/2011 Ώρα 5.00 μμ θα είμαστε στην προκυμαία της πόλης μας να διεκδικήσουμε πίσω τον τόπο μας και το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ. Ήρθε η ώρα της ομοψυχίας. Το νησί δεν έχει να χωρίσει τίποτα, μόνο να κερδίσει από την ουσιαστική ένωση και διεκδίκηση του δικαιώματος της νησιωτικότητας.  Την Κυριακή διεκδικούμε το δικαίωμα στην μεταφορά και το σημαντικότερο διεκδικούμε μια ενωμένη Σαμιώτικη κοινωνία απεξαρτημένη από ένα καθεστώς υποτιθέμενου βολέματος ολίγων "εκλεκτών". Το νησί θα πάει μπροστά μόνο όταν προσπαθούν να το μειώσουν να γίνεται ΕΝΑ σώμα.  Σας περιμένουμε στην πρώτη δυναμική αντίδραση στο λιμάνι της Σάμου. 


πηγή: http://vathisos.blogspot.com

Κυριακή 18/12/2011
Ώρα:17.00
ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου