Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Λαική Συνέλευση στο Καρλόβασι. "Φτάνει πια!"



Λαϊκή Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Καρλόβασι το απόγευμα του Σαββάτου, λόγω της υποβάθμιση της περιοχής.

Ομάδες και events, που δημιουργήθηκαν μέσα στο Facebook, όπως το «Καρλόβασι SOS», εξαπλώνουν το κάλεσμα για τη συγκέντρωση, που στόχο έχει την κινητοποίηση όλων, προκειμένου να αντιδράσουν μαζικά και οργανωμένα στην υποβάθμιση της περιοχής, που επιφέρει  η αναστολή λειτουργίας υπηρεσιών, σε συνδυασμό με την απομάκρυνση του «Νήσος Μύκονος».

 «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Η καθημερινότητα μας αλλάζει ριζικά μέρα με τη μέρα, ο τόπος μας ρημάζει. Υπηρεσίες κλείνουν (Τελωνείο, ΔΟΥ, ΔΕΗ, ΟΤΕ). Τώρα και το ΙΚΑ, ενώ αβέβαιο είναι το μέλλον για το Κέντρο Υγείας, Πανεπιστήμιο. Τα σχολεία λειτουργούν χωρίς βιβλία και θέρμανση. Τα μικρομάγαζα αργοπεθαίνουν μαζί με τους μισθούς, τα μεροκάματα και τις συντάξεις. και με το Καράβι «Ιεράπετρα» να έρχεται να ενισχύσει την κατάντια μας.

Σε όλα αυτά προστίθενται οι νέοι δυσβάσταχτοι φόροι, κάθε λογής χαράτσια που περιορίζουν ακόμη περισσότερο το πενιχρό εισόδημα της κάθε οικογένειας. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ. Την ίδια στιγμή που με δυσκολία τα βγάζουμε πέρα. Καλούμε σε συνέλευση τo Σάββατο, 7 /1/2012, στις 5:00 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου ώστε όλοι μαζί να συντονίσουμε και να οργανώσουμε της κινήσεις μας . 

Για να απαιτήσουμε από τις δημοτικές αρχές να πάρουν θέση 

Να υποστηρίξουν τα δικαιώματά μας. 

Καλούμε όλους σας να συμμετέχετε στον αγώνα μας»,  αναφέρει το σχετικό event, που έχει δημιουργηθεί στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook. 



Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου