Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Διάλεξη με θέμα «Βία κατά των Γυναικών» από την Ακαδημία των Πολιτών Σάμου τη Τετάρτη 21/11


Πολύ θετικές οι εντυπώσεις από τις διαλέξεις της Ακαδημίας των Πολιτών στη Σάμο και αυξανόμενη διαρκώς η προσέλευση σπουδαστών στα τμήματα του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου.

Πρόκειται για ένα θεσμό που ξεκίνησε φέτος για πρώτη φορά στην ακριτική περιοχή μας, ενώ έχει στεφθεί με επιτυχία σε περισσότερα από 55 σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου και επαγγελματικής ενασχόλησης βρίσκουν ενδιαφέρουσα τη θεματολογία και συμμετέχουν στις εισηγητικές τοποθετήσεις των ακαδημαϊκών, με σχόλια και ερωτήσεις.
Αυτή την Τετάρτη 21 Νοέμβρη, από τις 18:00 ως τις 21:00 στο Αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ Σάμου η Συμβουλευτική Ψυχολόγος Πωλίνα Καστράνη, θα αναλύσει το θέμα "Η βία κατά των γυναικών: Συμβουλευτικές παρεμβάσεις".
Η κα Καστράνη, είναι διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στη συμβουλευτική ψυχολογία και εργάζεται στο πρόγραμμα επιμόρφωσης στελεχών της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων για την ενδο-οικογενειακή βία. Έχει σπουδάσει ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και κατέχει MSc in Counselling Psychology.
Να επισημάνουμε για όσους πολίτες ενδιαφέρονται να εγγραφούν στην Ακαδημία των Πολιτών ότι οι εγγραφές πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη απόγευμα στο ΕΠΑΛ Σάμου, ωστόσο οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Περισσότερες πληροφορίες: 697.2230624 και 22730.28852 (Συντονιστής: Παναγιώτης Αθανασόπουλος)

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου