Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ - ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΜΟΥ- ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


Κάλεσμα συμμετοχής
Πάρε και εσύ μέρος στη Παραμυθούπολη!!!




     Ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου διοργανώνει μια γιορτή για την πόλη μας, ένα χριστουγεννιάτικο χωριό με λάμψη, χρώματα, στολίδια, παιχνίδια και μουσική. Ο πεζόδρομος και η Πλατεία Πυθαγόρα ετοιμάζονται να φιλοξενήσουν την «Παραμυθούπολη» και να υποδεχθούν από 14 Δεκεμβρίου 2012 μέχρι και 2 Ιανουαρίου 2013, μικρούς και μεγάλους επισκέπτες, που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τη μαγεία των Χριστουγέννων, συμμετέχοντας σε  δραστηριότητες γεμάτες όνειρο, φαντασία, μελωδία και ρυθμό, με στόχο τη διασκέδαση και τη χαρά. 
           
Γι’ αυτό το λόγο, καλούμε τις σχολές χορού, τα γυμναστήρια, τις σχολές μουσικής, τα θεατρικά εργαστήρια, τα μουσικά σχήματα που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας και όχι μόνο, να συμμετάσχουν στις παράλληλες εκδηλώσεις, προσφέροντας λίγο από το χρόνο τους, αλλά και συνάμα δίνοντας το στίγμα τους, το χρώμα τους, την ιδέα τους, την έμπνευση τους, την ζωντάνια τους σε κάθε γωνιά της Παραμυθούπολης.

Στη «Παραμυθούπολη» θα μπορούν όλοι να ζήσουν τα χριστουγεννιάτικα όνειρά τους…στο σπιτάκι του Αι Βασίλη, στο Ζαχαρόσπιτο, στο σπίτι των Ξωτικών, να στείλουν τα γράμματα τους στο Ταχυδρομείο  του Βόρειου Πόλου, στο carousel, στο τρενάκι, να διασκεδάσουν στο Λούνα Παρκ, να παρακολουθήσουν παραστάσεις και συναυλίες, να συμμετάσχουν στα δημιουργικά εργαστήρια, στα εργαστήρια χειροτεχνίας και στα παιχνίδια με δράση, να παίξουν με τα χρώματα κάνοντας face painting, να διαβάσουν βιβλία και να γευθούν γιορτινές λιχουδιές, πίνοντας σοκολάτα και ζεστό κρασί!!!

     Καθ’ όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων δεχόμαστε χορηγίες για τα αναλώσιμα υλικά (μολύβια, μπλοκ ζωγραφικής, χαρτόνια χρωματιστά, μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, νερομπογιές, τέμπερες, πινέλα, χρώματα για face painting και άλλα είδη για χειροτεχνίες, κλπ.) που θα χρειάζονται καθημερινά για να διασκεδάζουν τα παιδάκια στα εργαστήρια ζωγραφικής και χειροτεχνίας. Σας παρακαλούμε να συμμετέχετε με όποιον τρόπο μπορείτε, καθώς οι ανάγκες θα είναι καθημερινά πολύ μεγάλες. Η Πρόεδρος του Ε.Σ.Σ. κ. Δέσποινα Κάϊλα (στο κατάστημα Swarovski) και η κ. Μαρία Συρρή (στο κατάστημα Φρου-Φρου) θα δέχονται καθημερινά στις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, τις προσφορές σας σε υλικά για τον ανεφοδιασμό των εργαστηρίων χειροτεχνίας.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗΣ



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ ΣΑΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΜΟΥ

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου