Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016

Ο Ναυτικός Όμιλος Σάμου, παρών στον μεγαλύτερο ιστιοπλοϊκό αγώνα του 2016 - Aegean Regatta 2016


 

Ο Ναυτικός Όμιλος Σάμου, συνδιοργανωτής της Aegean Regatta 2016 δηλώνει για 15η συνεχή χρονιά παρών στον μεγαλύτερο ιστιοπλοϊκό αγώνα του 2016 με την παρουσία τουλάχιστον 2 από τα ιστιοπλοϊκά σκάφη του, τo Ωκυρρόη» και το “Σαμία” και τα παρακάτω πληρώματά τους, μέλη του Ν.Ο.Σ.

ΩΚΥΡΡΟΗ
Γεώργιος Αξιώτης
Κυβερνήτης
Μαρία Άννη
Πλήρωμα
Χρήστος Αντωνόπουλος
Πλήρωμα
Γεώργιος Βέροιος
Πλήρωμα
Κων/νος Καταχιώτης
Πλήρωμα
Μάριος Μάλλης
Πλήρωμα
Κων/νος Πρωτόπαπας
Πλήρωμα
Αριστείδης Σημάκης
Πλήρωμα
Ασπασία Τσαλαπατάνη
Πλήρωμα
Γεώργιος Χρυσολωράς
Πλήρωμα
ΣΑΜΙΑ
Χρήστος Βαλατσός
Κυβερνήτης
Θεμιστοκλής Βογιατζής
Πλήρωμα
Γιάννης Πετραλήφης
Πλήρωμα
Neal Homer
Πλήρωμα

Η Αegean Regatta θα γίνει από τις 20 έως τις 27 Αυγούστου στη θαλάσσια περιοχή του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου. Το λιμάνι εκκίνησης είναι η Μαρίνα του Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική και τα σκάφη θα κατευθυνθούν στη Μύρινα της Λήμνου, επόμενος σταθμός θα είναι ο 'Άγιος Ευστράτιος, μία καινοτομία της Ρεγκάτας του Αιγαίου καθώς για πρώτη φορά το συγκεκριμένο νησί θα αποτελέσει προορισμό ιστιοπλοϊκού αγώνα, μετά ο Μόλυβος στη Λέσβο και ο τερματισμός θα γίνει στη Μυτιλήνη. 
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Σάμου υποστηρίζει τον Ναυτικό Όμιλο Σάμου σε όλη την διάρκεια της Aegean Regatta 2016 με 2 διασώστες ιστιοπλόους, οι οποίοι θα βρίσκονται πάνω στο ιστιοπλοϊκό σκάφος “Ωκυρρόη” και θα καλύπτουν τα πληρώματα στον τομέα των πρώτων βοηθειών.
Στο διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής μαζί με την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, στη θαλάσσια περιοχή του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου, παίρνουν μέρος πολλά από τα σκάφη που συμμετείχαν στο Ευρωπαϊκό ΟRC.
Η Ρεγκάτα του Αιγαίου φέτος συμπληρώνει 15 χρόνια ζωής και εκτός από το αγωνιστικό μέρος, συνδυάζει πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στα νησιά – σταθμούς.
Το λιμάνι εκκίνησης της Aegean Regatta είναι η Μαρίνα του Porto Carras Grand Resort στη Χαλκιδική και τα σκάφη θα βάλουν πλώρη για τη Μύρινα της Λήμνου. Επόμενος σταθμός θα είναι ο 'Αγιος Ευστράτιος, μετά o Μόλυβος στη Λέσβο και ο τερματισμός θα γίνει στη Μυτιλήνη.
Συντονιστής όμιλος της Aegean Regatta 2016 είναι ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Μυτιλήνης και συνδιοργανωτές οι: Α.Σ.Ι.Α.Θ. Ρόδου, A.O. Aιγαίου, N.O. Xίου, N.O. Σάμου, Ν.Ο. Καρλοβάσου, Λ.Ο.Ι.Α.Θ. Μυτιλήνης, Ν.Ο.Λέρου, και Ι.Ο.Χίου.

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου