Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Κοινωνικό Φαρμακείο Σάμου " Ευαγγελία Καραγεωργίου " | Ερανικός κουμπαράς σε φαρμακεία στη Σάμο


Η αλληλεγγύη δεν κοστίζει πολύ . Κι αν θέλουμε σε όλα να βλέπουμε μια ανταπόδοση, όσοι ανοίγουν τα χέρια (δηλαδή τις καρδιές) και προσφέρουν, παίρνουν πίσω ένα φούσκωμα στο στήθος που σίγουρα αξίζει περισσότερα ευρώ από αυτό που έδωσαν.
Κατανοούμε πως οι καιροι ειναι δυσβασταχτοι για πολλούς συμπολίτες μας , όμως για ακομα περισσότερους ειναι τραγική.
Από την ερχόμενη Δευτέρα 10/10 , θα δειτε αυτον τον ερανικό κουμπαρά σε όλα τα φαρμακεία στην πόλη της Σαμου , στο Κοκκάρι και στο Καρλόβασι .
Με την δική σας ελάχιστη οικονομική συμβολή , οι πάσχοντες ασθενείς μας από χρόνια νοσήματα , οι οποίοι αυξάνονται ιδιαιτερως μετά και τις προσφατες περικοπές ΕΚΑΣ, κυριων συντάξεων και επικουρικών σε περίπτωση που εμεις δεν διαθετουμε τα συγκεκριμενα φαρμακα τους , θα μπορουν να εκτελούν τις συνταγές τους χωρίς καμια επιβάρυνση , δηλαδη χωρις να πληρωνουν την συμμετοχη τους αφου αυτη θα καλύπτεται απο το ποσον της δωρεάς σας η οποία θα παραμενει στον κουμπαρά .
Ευελπιστούμε στο αγκάλιασμα αυτής της προσπάθειας μας για να βλέπουμε περισσότερα χαμογελαστα πρόσωπα μετά την αναχώρηση τους απο το φαρμακείο μας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων .
Ευχαριστούμε επίσης θερμά ολους τους φαρμακοποιούς για την συνεργασία τους .
Θέλουμε επιπλέον να ευχαριστήσουμε δημόσίως το κατάστημα JUMBO της πόλης μας για την ευγενική χορηγία των κουμπαράδων καθώς και το τυπογραφείο IMAGE για την ευγενική χορηγία της ετικέττας .
Εκ του Εθελοντικού Κοινωνικού Φαρμακείου Σαμου " Ευαγγελία Καραγεωργίου "
Σπύρος Κατσαρός
Μανιάνα Πόνη
Ειρήνη Τσιλήρη

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου