Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Συμμετοχή του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ στο 8ο Φεστιβάλ ‘Γιορτής Μελιού & Τοπικών Προϊόντων’ στους Φούρνους




Με μεγάλη επιτυχία ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ συμμετείχε στο 8ο Φεστιβάλ ‘Γιορτής Μελιού & Τοπικών Προϊόντων’ στους Φούρνους, προσκαλεσμένος του Συλλόγου Επαγγελματιών Φούρνων και σε συνεργασία με το πρακτορείο Fournoi Travel.

Πραγματοποιήθηκε 4ήμερη εκδρομή για τα μέλη και τους φίλους του ΧΟΡ.Ο.Σ, ενώ το βράδυ της Κυριακής 23 Ιουλίου 2017 χορευτική ομάδα του Ομίλου παρουσίασε χορούς της Σάμου.
Συμμετείχαν επίσης χορευτική ομάδα από τους Φούρνους καθώς και ο Σύλλογος Μικρασιατών Λέρου, ενώ ακολούθησε μεγάλο γλέντι στην κεντρική πλατεία του νησιού με ζωντανή ορχήστρα από τη Λέρο.


Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Επαγγελματιών Φούρνων και το πρακτορείο Fournoi Travel για την πρόσκληση και την άριστη συνεργασία, ενώ συγχαίρει τους χορευτές και τους χοροδιδασκάλους για την άριστη απόδοση των παραδοσιακών χορών του τόπου μας.


Ευχαριστεί επίσης τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου που συμμετείχαν στην εκδρομή που διοργανώθηκε και ανανεώνει το ραντεβού του με αυτή την υπέροχη διοργάνωση, για την επόμενη χρονιά.
Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ συνεχίζει τις δράσεις του σε ένα καλοκαίρι γεμάτο εκδηλώσεις και αποστολές παράδοσης και πολιτισμού.





Εκ του Δ/Σ

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου