Τρίτη, 3 Απριλίου 2018

PhotoChase - Φωτογραφικός διαγωνισμός | Καρλόβασι, Σάββατο 5/5 και Κυριακή 6/5


Τι είναι το PhotoChase
Πρόκειται για έναν φωτογραφικό διαγωνισμό που επιστρατεύει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα ενώ παράλληλα αποτελεί ένα διασκεδαστικό φωτογραφικό παιχνίδι. Απευθύνεται σε ερασιτέχνες φωτογράφους όλων των ηλικιών. Στο PhotoChase μπορείς να συμμετάσχεις με οποιαδήποτε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή κινητό.
Οι συμμετέχοντες καλούνται να φωτογραφίσουν 12 θέματα, τα οποία θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν κάνοντας μια φωτογραφική βόλτα μέσα στην πόλη. Τα θέματα θα ανακοινωθούν το Σάββατο κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού και πρέπει να φωτογραφηθούν με τη σειρά που θα δοθούν και μόνο με ένα κλικ για κάθε θέμα.
Το απόγευμα του Σαββάτου, αφού τελειώσουν τη φωτογραφική τους αναζήτηση, οι συμμετέχοντες επιστρέφουν στο σημείο αφετηρίας και παραδίνουν τις φωτογραφίες τους σε ψηφιακή μορφή.

Που και πότε θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός
To Photochase θα πραγματοποιηθεί στο Καρλόβασι το Σάββατο 5 και  Κυριακή 6   Μαΐου και θα ξεκινήσει το Σάββατο το πρωί στις 10:00 από το  Παράρτημα Βιβλιοθήκης Σάμου του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Πως επιλέγεται ο νικητής
Στο PhotoChase δεν υπάρχει κριτική επιτροπή! Το απόγευμα της Κυριακής γίνεται έκθεση των τυπωμένων φωτογραφιών  και οι συμμετέχοντες ψηφίζουν τις καλύτερες φωτογραφίες.
Νικητές θα είναι αυτοί που θα έχουν την καλύτερη φωτογραφία ανά θέμα και το καλύτερο άλμπουμ
Οι νικητές κερδίζουν διάφορα έπαθλα που θα ανακοινωθούν μαζί με τα αποτελέσματα   του PhotoChase.

Πως μπορείτε να πάρετε μέρος
Παίρνετε τη συμμετοχή σας από τα σημεία πώλησης μέχρι της 20 Απριλίου που είναι
Στο Καρλόβασι: Παράρτημα Βιβλιοθήκης Σάμου του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Κατάστημα Γεωργικών Ειδών Ευγενεία (STIHL)
Στο Βαθύ: Κατάστημα Ρούχων Σαραντίδης
Κόστος Συμμετοχής: 7 Ευρώ

Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται η εκτύπωση των φωτογραφιών. Οι φωτογραφίες θα δοθούν στους συμμετέχοντες μετά το πέρας του διαγωνισμού.

Διοργάνωση
Ομάδα Camera Obscura, με την υποστήριξη του Παραρτήματος Βιβλιοθήκης Σάμου του Πανεπιστημίου Αιγαίου και τη σύμπραξη της Φωτογραφικής Ομάδας Σάμου (ΦΩΤ.Ο.Σ)
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook: facebook.com/SamosPhotoChase

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου