Τρίτη 18 Μαΐου 2010

ΤΟ BOLLYWOOD ΣΤΗ ΣΑΜΟ!


     Μία ξεχωριστή εμπειρία ζήσαμε όλοι όσοι παρευρεθήκαμε (ώς κομπάρσοι φυσικά) στα γυρίσματα της ταινίας παραγωγής BOLLYWOOD στη περιοχή 'Σεϊτάνια' δυτικά από το Καρλόβασι της Σάμου. Με φόντο εκπληκτικά τοπία που θυμίζουν ένα εξωτικό παράδεισο πλήθος προσωπικού, παραγωγών, τεχνικών, πρωταγωνιστών, και ηθοποιών έδωσαν και τη ψυχή  τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όλα αυτά για μία  κινηματογραφική ταινία που αναμένεται να κάνει γνωστή τη Σάμο στην Ασία καθώς το κοινό του Bollywood απευθύνεται κυρίως στον ινδικό πληθυσμό και πολλές φορές ξεπερνάει σε νούμερα θέασης ακόμα και τις μεγάλες παραγωγές του HollywoodΤο Μπόλυγουντ  λοιπόν για, όσους δε γνωρίζουν, είναι η ανεπίσημη ονομασία που χρησιμοποιείται για την κινηματογραφική βιομηχανία της  Βομβάης, κυρίως στη  γλώσσα  Χίντι. Είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός ταινιών στην Ινδία και ένας από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως. Η συγκεκριμένη ταινία της οποία ο τίτλος είναι


 ''GAME'' εκτός από τη Σάμο περιλαμβάνει και γυρίσματα στη Κωνσταντινούπολη και τη Μπανγκόκ. Συμμετέχουν οι πιο διάσημοι ηθοποιοί της Ινδίας όπως ο ινδός σούπερ στάρ Abhishek Bachchan (παντρεμένος με τη Miss Κόσμος  Aishwarya Rai), τη διάσημη και πανέμορφη Kangna Ranaut και άλλοι.  Η παραγωγή είναι της EXCEL ENTERTAINMENT και  σκηνοθέτης ο γνωστός στην Ινδία Abhinay Deo. Πρόκειται για ένα θρίλερ, ένα παιχνίδι μεταξύ 'γάτας και ποντικιού', ένα έγκλημα που ζητάει τη λύση του.

    Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει σε όλους τους κομπάρσους που πήραν μέρος στα γυρίσματα (όπως αρκετοί ηθοποιοί από τη Θεατρική ομάδα Σάμου). Κέφι, καλή διάθεση και ατελείωτα πειράγματα ήταν από τα βασικά στοιχεία της συμμετοχής τους σε αυτή τη πρωτόγνωρη εμπειρία. Η φιλοξενία επίσης των υπεύθυνων της παραγωγής ήταν πολύ ζεστή, χωρίς να μας λείπει το παραμικρό. Τέλος θα θέλαμε να αναφερθούμε στην απίστευτη ομορφιά και γραφικότητα της όλης τοποθεσίας. Η όλη τοποθεσία  γύρω από τα 'Σεϊτάνια'' επιβεβαίωσε τη φήμη της ως μία από τις πιο ιδιαίτερες και εντυπωσιακές παραθαλάσσιες περιοχές του Ελλαδικού χώρου. Άλλωστε η επιλογή της περιοχής για τα γυρίσματα μόνο τυχαία δεν ήταν.






























Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου