Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010

ΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΩ ΚΤΕΟ; ΙΟΥΛΙΟΣ -ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010


Προσκαλούνται για τεχνικό έλεγχο στο Κ.Τ.Ε.Ο. Σάμου (επαρχιακή οδός Πυθαγορείου – Ηραίου) τα οχήματα στην άδεια κυκλοφορίας των οποίων αναγράφεται διεύθυνση κατοικίας ιδιοκτήτη ή έδρα επιχείρησης στη νήσο Σάμο ως παρακάτω:


·     Οχήματα που δεν έχουν κληθεί με την παρούσα ή με προηγούμενες προσκλήσεις δεν υποχρεούνται προς το παρόν σε τεχνικό έλεγχο.
·     Οχήματα που έχουν αλλάξει πινακίδες θα προσέλθουν για τεχνικό έλεγχο σύμφωνα με τον πρώτο αριθμό κυκλοφορίας.
·     Οχήματα που έχουν αποχαρακτηριστεί θα προσέλθουν σύμφωνα με την ημερομηνία έκδοσης της πρώτης άδειας κυκλοφορίας.
·     Τα καινούρια οχήματα επιβατικά Δ.Χ. (ταξί), ασθενοφόρα, λεωφορεία, και φορτηγά με μικτό βάρος πάνω από 3,5 τόνους, ανεξαρτήτως αριθμού κυκλοφορίας, θα πρέπει να προσέλθουν για τον πρώτο Τεχνικό Έλεγχο ένα έτος μετά την ημερομηνία έκδοσης της πρώτης άδειας κυκλοφορίας, με προθεσμία από μία εβδομάδα πριν, έως μία εβδομάδα μετά την ημερομηνία αυτή.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν τουλάχιστον 15 ημέρες πριν τον μήνα του ελέγχου στο τηλέφωνο 2273091165 για να κλείσουν έγκαιρα ραντεβού για τον έλεγχο του οχήματός τους. Όσοι δεν φροντίσουν έγκαιρα για το ραντεβού τους θα θεωρηθούν εκπρόθεσμοι και θα τους επιβληθεί το αντίστοιχο πρόστιμο, όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Παρακαλούμε οι ιδιοκτήτες επιβατικών όπως ελέγχουν τα παρακάτω πριν τον έλεγχο ΚΤΕΟ:
·     πίεση ελαστικών.
·     πυροσβεστήρας «8A-34Β-C» (και ημ/νία λήξης), φαρμακείο, τρίγωνο σήμανσης.
·     φώτα θέσης (εμπρός και πίσω), διασταύρωσης, πορείας, οπισθοπορείας, πέδησης (στοπ), κατεύθυνσης (φλας) και οπίσθιας πινακίδας.
·     το όχημα εξωτερικά και ο χώρος του κινητήρα να είναι καθαρά.

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου