Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ενίσχυση του τουρισμού της Σάμου με Νέα Απευθείας Δρομολόγια




Νέα απευθείας δρομολόγια για το ελληνικό νησί της Σάμου από την Τουρκία και το Ηνωμένο Βασίλειο που να ενισχύσει τον τουρισμό κατά 50 τοις εκατό.

Η Ελληνική Κυβέρνηση είναι πρόθυμη να αυξήσει τον αριθμό των ταξιδιωτών, για να επισκεφθούν τα ελληνικά νησιά, το γεγονός αυτό είναι σίγουρο ότι  θα ευχαριστήσει τόσο τους κατοίκους του νησιού όσο και  τους ταξιδιώτες, σύμφωνα με τους πράκτορες Barrasford & Bird Worldwide.

Το πρώτο νησί που θα αποκομίσει  τα οφέλη των νέων δρομολογίων  είναι το νησί της Σάμου που βρίσκεται στο νότιο ανατολική γωνία των ελληνικών νησιών. Παρά το γεγονός ότι το νησί είναι μαγευτικό, με  πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και πλούσιες παραλίες παραμένει παραμένει ανεκμετάλλευτο, αναφέρει η μελέτη.

Επισκέπτες  από την παραλιακή πόλη της Τουρκίας της Αλικαρνασσού και το Ηνωμένο Βασίλειο θα επωφεληθούν από τις απευθείας πτήσεις προς το νησί. Από το Ηνωμένο Βασίλειο, συγκεκριμένα η πτήση διαρκεί μόλις 3,5 ώρες.

Αεροπορικές εταιρείες που σήμερα τροφοδοτούν  επισκέπτες στην Ελλάδα και τα νησιά της, είναι:  Air Scotland, British Airways, το Excel Airways, easyJet, Flyglobespan, KLM, My Travel Airways, Olympic Airlines, Thomsonfly και Thomas Cook Airlines.

«Το νέο δρομολόγιο φέρι μποτ από την Αλικαρνασσό θα είναι μια σημαντική ώθηση στην τουριστική αγορά της Σάμου», λέει ο Robin Barrasford, Διευθύνων Σύμβουλος της Barrasford & Bird Worldwide.
"Συνδέστε με απευθείας πτήσεις από τη Βρετανία, τη Σάμο και αναμφίβολα θα υπαρξει τεράστια αύξηση στον τουρισμό και θα αυξηθούν τα έσοδα από τον τουρισμό κατά τα προσεχή έτη καθιστώντας πλέον κατάλληλη τη στιγμή για να αγοράσει κανείς ακίνητο στο νησί», προσθέτει ο Barrasford.



Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου