Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ IREON MUSIC FESTIVAL 2011!!!

To Ireon Music Festival (IMF) ή Μουσικό φεστιβάλ Ηραίου επιστρέφει δυναμικά και για το 2011! Στις 7, 8 και 9 Αυγούστου θα έχουμε όλοι, Έλληνες και ξένοι, τη τύχη να απολαύσουμε από κοντά την αφρόκρεμα μεγάλων συγκροτημάτων και καλλιτεχνών από τον ελλαδικό (και όχι μόνο χώρο) καθώς επίσης και μία μεγάλη έκπληξη που ακούει στο όνομα  MANGA!
maNga

Οι 2οι της περσινής Eurovision με το κατά γενική ομολογία εκπληκτικό κομμάτι ''we could be the same'' έφεραν τη μουσική ροκ/εναλλακτική επανάσταση στη γείτονα χώρα και έχουν ήδη πουλήσει εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι η facebook ομάδα τους απαρτίζεται αυτή τη στιγμή από τουλάχιστον 1.500.000 θαυμαστές!!! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι βραβεύτηκαν το 2009 ως  Best European act από το ευρωπαϊκό MTV. Το ίδιο κανάλι αυτές τις μέρες ετοιμάζει τη προβολή του νέου του βιντεο-κλιπ και ενός πολύ δυναμικού κομματιού  ''Fly to stay Alive''.  Οι ίδιοι είναι φαν του  Ireon Festival και έχουν ήδη παρευρεθεί  τις τελευταίες δύο χρονιές στο νησί μας για να απολαύσουν από κοντά το γεγονός. Τέλος, δε μπορούμε να ξεχάσουμε το απίστευτο γεγονός πέρυσι (κατά τη διάρκεια των ημιτελικών της Eurovision) όταν σε ερώτηση του STAR TV σχετικά με τα σχέδια τους το καλοκαίρι απάντησαν ότι θα επισκέπτονταν τη Σάμο για το Ireon Music Festival, διαφημίζοντας με αυτό το τρόπο το νησί μας παντού!!!


locomondo

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ονόματα θα ξεκινήσουμε την αναφορά μας οπωσδήποτε από τους μοναδικούς LOCOMONDO το συγκρότημα που συνεχίζει να κάνει τη μία επιτυχία μετά την άλλη. Αγαπάνε το νησί και το αποδεικνύουν κάθε φορά που παρά τη μεγάλη ζήτησή που έχουν από όλα τα μεγάλα φεστιβάλ του κόσμου επιλέγουν το Ηραίον για τον αυγουστιάτικο φεστιβαλικό προορισμό τους. Η σχέση της μπάντας με το σαμιώτικο κοινό είναι μοναδική και αμφίδρομη! Περιμένουμε λοιπόν να απολαύσουμε πάλι από κοντά το Μάρκο και τη παρέα του να τραγουδάει  το 'δε κάνει κρύο', 'πίνω μπάφους και παίζω pro',  'πλατανιώτικο νερό' και πολλά πολλά πολλά άλλα!


Κοργιαλάς- Ευριδίκη

Δύο υπέροχοι άνθρωποι και καλλιτέχνες και που είχαν επισκεφτεί ξανά το 2008 το IMF, ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Ευριδίκη, θα είναι και πάλι μαζί μας, το ίδιο ανανεωμένοι με τις  όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους  όπως το 'σ'αγαπώ' , το 'θέλω τόσο να σε δώ'  και το 'μια φορά' . Τα λόγια είναι περιττά για αυτούς... περιμένουμε πώς και πώς να τους ξανασυναντήσουμε!

Μύρωνας Στρατής

Το φεστιβάλ επίσης ανακοίνωσε το Μύρωνα Στρατή ένα από τα πιο μεγάλα νέα αστέρια της ποπ-ροκ μουσικής σκηνής και έναν από τους πιο αγαπημένους του θηλυκού φύλου! Επιτυχίες όπως το ''πάνω από όλα'' και ''πριν μας δεί κανείς'' αλλά και καινούρια κομμάτια όπως το νέο single ''180 μοίρες'' θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε για πρώτη φορά στο IMF.

Professional sinnerz

Οι βασιλιάδες του ελληνικού alternative hip hop PROFESSIONAL SINNERZ θα είναι και αυτοί εδώ! Η μπάντα που έκανε πέρυσι το μεγάλο μπάμ στα ελληνικά music charts με το ''όταν σε είχα πρωτοδεί''  και το 'θα΄ρθω να σε βρώ' φιλοδοξεί να ταράξει τα νερά της νεολαίας του νησιού!

GAD

Οι επίσης καταπληκτικοί Έλληνες GAD θα ανοίξουν το χορό των μεγάλων ονομάτων. Με δύο μοναδικούς electro/alternative/rock δίσκους και το ''waves'' να έχει κάνει το γύρω του διαδικτύου και των ραδιοφώνων μας αφήνουν τρομερές υποσχέσεις για το παρόν και το μέλλον της εναλλακτικής ελληνικής μουσικής...και δεν είμαστε υπερβολικοί.

Jaya the cat

Για τους φίλους της reggae/ska/punk μουσικής η έκπληξη έρχεται από τους  Ολλανδούς  Jaya the cat. Με 4 δίσκους μέχρι σήμερα, πολλά hits όπως το ''closing time'' και ''thank you reggae'' αποτελούν ένα απο τα καλύτερα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο συγκροτήματα του είδους με πολύ ξεχωριστές live εμφανίσεις!

63 High

Και να ήταν μόνο αυτοί; Η περσινή αποκάλυψη του Ireon Music festival  63 High που αναστάτωσαν με την εμφάνισή τους το κοινό, θα είναι προς μεγάλη μας ευχαρίστηση πάλι μαζί μας. Τα αγαπημένα παιδιά του 'ράδιο-αρβύλα' με την ασταμάτητη punk/ska/reggae  ενέργεια και το απίστευτο χιούμορ αναμένεται να μας ξυπνήσουν ακόμα περισσότερο!

bootleg

Τέλος το φεστιβάλ δείχνοντας για ακόμη μια φορά τη στήριξη του στο ντόπιο έμψυχο δυναμικό 'επιστρατεύει' τους Bootleg, τη μπάντα που ξεχώρισε φέτος μέσα από  τις  live εμφανίσεις σε όλο το νησί,  με πλούσιο ξένο και ελληνικό ροκ ρεπερτόριο!
Ακριβές  πρόγραμμα κατα ημέρα, και επιπλέον πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

7, 8 και 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!

LOCOMONDO
 MANGA
 EVRIDIKI - KORGIALAS
MIRONAS STRATIS
PROFESSIONAL SINNERZ
JAYA THE CAT
GAD
 63 HIGH
BOOTLEG

 στο μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ του Αιγαίου!
IREON MUSIC FESTIVAL
SAMOS ISLAND

Love to hear what you think!

1 σχόλιο:

Αρχειοθήκη ιστολογίου