Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Παρουσίαση του Προγράμματος: «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» από το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Το Επιμελητήριο Σάμου, στα πλαίσια των  προσπαθειών που καταβάλλει για ενημέρωση των επιχειρήσεων – μελών του σας προσκαλεί στην Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα:

Παρουσίαση του Προγράμματος: «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ»
την Τετάρτη  12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 και ώρα 8:00 μ.μ.
στο Ξενοδοχείο Πρωτέας “Proteas Blue Resort”

Η δράση «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» αποσκοπεί στη διαφοροποίηση και στον εμπλουτισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος με την επιχειρηματική αξιοποίηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού, στην ανάδειξη και τουριστική αξιοποίηση του φυσικού και πολιτισμικού αποθέματος, στην άμβλυνση της εποχικότητας της τουριστικής ζήτησης.

Δικαίωμα συμμετοχής στην δράση «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» έχουν υφιστάμενες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ή προτίθενται να δραστηριοποιηθούν στην ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού και λειτουργούν εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Ενδεικτικά, μορφές εναλλακτικού τουρισμού που δύναται να επιδοτηθούν είναι: Αθλητικός τουρισμός αναψυχής, Θαλάσσιος τουρισμός, Τουρισμός υπαίθρου, Γαστρονομικός τουρισμός και Τουρισμός υγείας και ευεξίας. 

Διάρκεια υποβολής των προτάσεων έως της 15.11.2011
Για περισσότερες πληροφορίες στο γραφείο του Επιμελητηρίου και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου www.samoscci.gr  της ΕΛΑΝΕΤ www.elanet.gr καθώς και στις ιστοσελίδεςwww.espa.grwww.efepae.gr 


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου