Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

Ημερίδα: Επιχειρηματικότητα σε περίοδο κρίσης

Australasian Hellenic Educational Progressive Association

Τμήμα AXEΠΑ "ΟΜΗΡΟΣ'' Σάμου 28 Μαρτίου 2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ομογενειακή οργάνωση ΑΧΕΠΑ με μακρόχρονη παρουσία κυρίως στην Αμερική και Αυστραλία άλλα και σε άλλες χώρες, έχει να επιδείξει ένα σημαντικό φιλανθρωπικό και επιμορφωτικό έργο και αποτελείται από ένα μεγάλο αριθμό εκλεκτών και καταξιωμένων διεθνώς μελών. Το όνομα της έχει συνδεθεί με την υποστήριξη δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης και αρωγής προς την πατρίδα μας. Εδώ, στην ακριτική Σάμο, αυτή η ομογενειακή συσπείρωση επιτυγχάνεται μέσω του παραρτήματος ΑΧΕΠΑ Αυστραλίας «Όμηρος».
Στο πλαίσιο των προσπαθειών μας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, διοργανώνουμε μια ανοιχτή στο κοινό ημερίδα, όπου θα αναλυθεί η δυνατότητα επιχειρηματικής αναπροσαρμογής στα σύγχρονα δεδομένα της οικονομικής κρίσης που βιώνει η πατρίδα μας.
Η ημερίδα με τίτλο «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Ενότητας Καρλοβάσου.
Ομιλητές θα είναι οι:
--- Αντιπρόεδρος της ΑΧΕΠΑ Σάμου κ. Σταύρος Κονδύλης ο οποίος έχει μακρά εμπειρία και ισχυρή επιχειρηματική δράση στους τομείς του τουρισμού και της αγοράς ακινήτων σε χώρες του εξωτερικού. Το θέμα της ομιλίας του είναι: «Τουριστική και οικονομική κατάσταση της Σάμου: Ενθάρρυνση – Ανάλυση - Αποτέλεσμα».
--- Διευθυντής του Κέντρου Μάθησης και Πολιτισμού Αιγαίου κ. Παναγιώτης Αθανασόπουλος, σύμβουλος επιχειρηματικότητας, με 15ετή εμπειρία στην οργάνωση και ανάπτυξη επιχειρήσεων. Το θέμα της εισηγήσεώς του είναι: «Business Cluster: Η ισχύς εν τη ενώσει».
Στην ημερίδα αυτή που στόχο έχει την εξεύρεση λύσεων υποστήριξης και ανάπτυξης της επιχειρηματικής δραστηριότητας στη Σάμο, προσκαλούνται οι φίλοι της ΑΧΕΠΑ, εκπρόσωποι και μέλη του Επιμελητηρίου Σάμου, των παραγωγικών τάξεων, επιχειρηματικών και τουριστικών δραστηριοτήτων, εμπορικών συλλόγων, καθώς και φορείς αυτοδιοίκησης.
Η ημερίδα θα ολοκληρωθεί με μικρή συναυλία από την Μουσική Σχολή «Αρμονία».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Πρόεδρο του Τμήματος ΑΧΕΠΑ «Όμηρος» κ. Βασίλειο Αραβαντινό, τηλ. 6948410083, email: balladbs@yahoo.gr.

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου