Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Εθελοντικός καθαρισμός βυθού και παραλίας της Αγίας Παρασκευής - Γαλάζιου, τη Κυριακή 6 Απριλίου


Ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου και ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Νησί, στα πλαίσια του let’s Do it Greece 2014, οργανώνουν τον εθελοντικό καθαρισμό του βυθού και της παραλίας της Αγίας Παρασκευής - Γαλάζιου τη Κυριακή 6 Απριλίου. Συμπράττουν οι: Δ.Ο.Π.Π.Ο.Ν.Α.Σ, Δημοτική Κοινότητα Σαμίων, Δήμος Σάμου, Κοινωνία Ενεργών πολιτών Σάμου και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Σάμου.

Ας κάνουμε τον βυθό και τις ακτές του «Νησιού» να λάμψουν από καθαριότητα και να γίνουν και φέτος πόλος έλξης κολυμβητών ,παραθεριστών και εκδρομέων. Ας δώσουμε την ευκαιρία πρώτα απ’ όλα στους εαυτούς μας να χαρούμε τα καταγάλανα νερά της περιοχής και τις ιδιαίτερα φυσικού κάλους ακτές. Ας κάνουμε τους ξένους μας να καταλάβουν ότι είμαστε προνομιούχοι παρ’ όλες τις δοκιμασίες μας και ότι προστατεύουμε την φύση της πατρίδας μας . Και όταν τελειώσουμε τον καθαρισμό , ας απολαύσουμε ένα δεκατιανό συνοδευμένο με ένα ζεστό απολαυστικό καφέ , και νόστιμους μελωμένους λουκουμάδες που προσφέρουν σαν μικρό κέρασμα εκτίμησης ,οι διοργανωτές στην παραλία της Αγ. Παρασκευής.

Τόπος συγκέντρωσης ο προαύλιος χώρος της Αγ. Παρασκευής στις 10 το πρωί της Κυριακής 6 Απριλίου.

Τα γάντια , ένα μπουκάλι νερό, και οι σακούλες θα σας περιμένουν για να αρχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια. Έτσι θα απολαύσουμε το καλοκαίρι την μοναδική σε γραφικότητα και ομορφιά παραλία , και τα μοναδικά σε καθαρότητα νερά και βυθό της περιοχής.
Οι διοργανωτές σας ευχαριστούν για την προσφορά σας στον εθελοντισμό!

Η εκδήλωση στο facebook: https://www.facebook.com/events/243889672464408/243890959130946/?notif_t=like

Σχετικό βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=qFeT1M1yXuM

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου