Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Η 1η Λευκή Νύχτα στη Σάμο !!!


                
            «Λευκές νύχτες» ονομάζεται ο νέος θεσμός όπου τα καταστήματα είναι ανοιχτά μέχρι το πρωί, κάνουν μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις και οργανώνονται πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες σε όλη την πόλη. Τέτοιες δράσεις βοηθούν στην ψυχολογία εμπόρων και πελατών, ιδιαίτερα όταν συνοδεύονται από εκδηλώσεις που κοστίζουν ελάχιστα, αλλά αποδίδουν σε πολλά επίπεδα.

Γι’ αυτό και ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εστίασης και Ψυχαγωγίας, αποφάσισαν να διοργανώσουν «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» στην πόλη της Σάμου το Σάββατο 26 / 07 / 2014 από νωρίς το βράδυ και μέχρι να κουραστούν οι επισκέπτες μας.

Καλούμε λοιπόν, όλους… τους επαγγελματίες, εμπόρους, ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας, ξενοδόχους, αλλά και όλους όσους το επιθυμούν να συμμετέχουν στη μεγάλη αυτή γιορτή της πόλης μας. Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τη «Λευκή Νύχτα» περιλαμβάνουν πολύ κέφι και μουσική, ατέλειωτα παιχνίδια, αλλά και ενδιαφέρουσες εκθέσεις, μεταξύ πολλών άλλων που ετοιμάζουμε για εσάς. Οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της πόλης μας θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν την μεταμεσονύκτια βόλτα τους, συνδυάζοντας τις αγορές με τη διασκέδαση, καθώς κάθε γειτονιά του κέντρου του Βαθιού θα κρύβει τις δικές της εκπλήξεις!


Επίσης, καλούμε και όλους τους συλλόγους που θα ήθελαν να λάβουν μέρος σε αυτό το ξέφρενο πάρτι στη πόλη μας, να δηλώσουν συμμετοχή έως τη Δευτέρα 23 / 06 / 2014, στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 22730 22798 και 6986026810.

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου