Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014

Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου: 'Από τη Γη στη Σελήνη' παρουσία του βραβευμένου σκηνοθέτη Άγγελου Σπάρταλη


Σαββατοκύριακο στη Λέσχη με δύο προβολές του Άγγελου Σπάρταλη παρουσία του! Ο βραβευμένος σκηνοθέτης θα βρίσκετε μαζί μας για να μας παρουσιάσει τις ταινίες του!
Σάββατο 29/11/14 στις 21:00 θα προβληθεί η βραβευμένη ταινία μεγάλου μήκους κινουμένων σχεδίων "ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ" και την Κυριακή 30/11/14 στις 20:00 συνεχίζουμε με ΔΩΡΕΑΝ προβολή της ταινίας "ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΔΑΚΡΥΑ"!
Πληροφορίες για τις ταινίες και στο website μας:


***************

Το Σάββατο 29/11/14 στην αίθουσα της Περιφέρειας στις 21:00 η ΚΛ Σάμου έχει την τιμή να φιλοξενεί τον βραβευμένο σκηνοθέτη Άγγελο Σπάρταλη με την προβολή της επίσης βραβευμένης ταινίας του "ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ"., την πρώτη ελληνική ταινία κινουμένων σχεδίων μεγάλου μήκους!Υπόθεση:
Στην Αμερική του 1869, 100 χρόνια δηλαδή πριν την προσελήνωση του Apollo 11, oι πολεμοχα- ρείς κλαίνε τη μοίρα τους γιατί ο πόλεμος έχει τελειώσει και έχουν πέσει όλοι τους σε απραξία. Αναπολούν το ένδοξο παρελθόν και νιώθουν άβολα με τα πένθιμα ρούχα που παλιώνουν αχρησιμοποίητα στις ντουλάπες και το μπαμπάκι που ξαναφυτρώνει στα χωράφια, όπως χαρα- κτηριστικά γράφει ο Βερν!
Τότε ακριβώς έρχεται ο πρόεδρος του Τηλεβο- λικού Συλλόγου, ο σοφός Ίμπεϋ Μπαρμπικάν να δώσει τη λύση ανακοινώνοντας ένα σχέδιο για τη ρήψη μίας οβίδαςαπό τη Γη στη Σελήνη, πρά- ξη που θα αποτελέσει και την πρώτη ουσιαστική επικοινωνία τού ανθρώπου με τον δορυφόρο της Γης και θα δοξάσει και τις 36 Ηνωμένες Πο- λιτείες της Αμερικής στα πέρατα του πλανήτη. Ένας άσπονδος εχθρός του προέδρου αλλά και ένας παράξενος Γάλλος που θα απαιτήσει και τελικά θα πετύχει να μπει μέσα στην οβίδα για να πάει στη Σελήνη,είναι μόνο λίγα από τα στοιχεία που κάνουν τη συνέχεια συγκινητική και ταυτό- χρονα σπαρταριστική.

Σκηνοθεσία, Σενάριο, Animation:
Άγγελος Σπάρταλης
Παραγωγοί:
Άγγελος Σπάρταλης, Αγγελική Σβορώνου
∆ιακρίσεις:
Βραβείο της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματο- γράφου για “Ειδικά Εφέ και Κινηματογραφική Καινοτομία”

*********
Κυριακή 30/11/14 στις 20:00 
 ΔΩΡΕΑΝ προβολή της ταινίας "ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΔΑΚΡΥΑ"!Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου