Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Απονομή διπλωμάτων της 40ης σχολής Ιστιοπλοΐας του Ναυτικού ομίλου Σάμου


«Όρτσα τα πανιά» με το Ναυτικό Όμιλο Σάμου

Κατάμεστη η αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Σάμου το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015, όπου ο Ναυτικός Όμιλος Σάμου έκοψε την καθιερωμένη «πίτα» παρουσία των μελών, πάμπολλων παλιών και νέων φίλων, αλλά και εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης, φορέων και συλλόγων.
Ο πρόεδρος του Ομίλου Αλέξανδρος  Κιουλάφας μίλησε για τους σκοπούς και τους στόχους της νέας περιόδου, που θα περιλαμβάνει για τη Σάμο μια μεγάλη ευκαιρία πανελλήνιας προβολής, μέσω διοργάνωσης της Regatta 2015.
Τιμητικές πλακέτες για το μακρόπνοο έργο τους και την προσφορά τους στον «τόπο» και τον «άνθρωπο», απονεμήθηκαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Ευσέβιο (διά του εκπροσώπου του, πατέρα Αρχοντούλη), στον πρόεδρο του Σπηλαιολογικού Συλλόγου Σάμου κ. Γιώργο Σπυρόπουλο και στον πρόεδρο του παραρτήματος Σάμου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης κ. Δημήτρη Καλατζή.
Στη συνέχεια, απονεμήθηκαν τα διπλώματα στους επιτυχόντες της 40ης Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης. Με ξεχωριστή χαρά, οι νέοι ιστιοπλόοι είχαν μόνο θετικά σχόλια να κάνουν για το υψηλό επίπεδο της επιμόρφωσής τους, που περιλάμβανε θεωρητικά μαθήματα απόκτησης επαρκών γνώσεων αλλά και πολλές ώρες πλεύσης με εξαίρετους εκπαιδευτές.
Την όλη εκδήλωση, που στέφθηκε με επιτυχία, υποστήριξε ενεργά η εταιρία Hellenic Seaways –με τη διαρκή αρωγή του κ. Μανώλη Νιώτη, ο Ταξίαρχος κ. Λαλούσης αλλά και πλήθος επιχειρηματιών που συνέδραμαν ώστε η μικρή λαχειοφόρος αγορά να αποφέρει ένα μέρος εσόδων προς κάλυψη αναγκών του Ομίλου.

(γράφει η δημοσιογράφος Μαργαρίτα Ικαρίου)



Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου