Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Παρουσίαση ιστιοπλοΐας τριγώνου από τον Ναυταθλητικό όμιλο Καρλοβάσου (ΝΑΟΚ)





Ο Ναυταθλητικός όμιλος καρλοβάσου στα πλαίσια της προσπάθειας του , να φέρει κοντά το άθλημα της ιστιοπλοΐας τριγώνου με τους μικρούς φίλους της ευρύτερης περιοχής μας , απέστειλε πρόσκληση ενδιαφέροντος στα σχολεία έτσι ώστε να γίνει μία παρουσίαση του αθλήματος .Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν  θετικά το πρώτο δημοτικό ( πορφυριάδα ) και το δημοτικό σχολείο μεσαίου καρλοβάσου .

Έτσι λοιπόν , την Τρίτη 14/6 στις 10.00 π.μ έγινε παρουσίαση σκάφους και γενικότερα το άθλημα σε όλους τους μαθητές του 1ου δημοτικού από ομάδα του ομίλου και τον προπονητή . Στην συνέχεια  στις 12.00 π.μ έγινε παρουσίαση και επίδειξη από αθλητές του ομίλου στην παραλία ( Beach front ) παρουσία όλων των μαθητών του δημοτικού μεσαίου καρλοβάσου . Το ενδιαφέρον των 200 παιδιών που παρακολούθησαν το πρόγραμμα ήταν πολύ μεγάλο αφού ακολούθησαν δεκάδες ερωτήσεις .

Ο ΝΑ.Ο.Κ οφείλει να ευχαριστήσει θερμά για την θετική ανταπόκριση την προϊσταμένη της πρωτοβάθμιας κα Εμμανουηλίδου , την υπεύθυνη πολιτιστικών δράσεων της πρωτοβάθμιας κα Παππά , τον διευθυντή του πρώτου δημοτικού κο Κουκούλη Φανούρι , την διευθύντρια του δημοτικού μεσαίου καρλοβάσου  κα  Mπαρμπάκη Μαρία , όπως επίσης και όλους τους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της δράσης . Οι εγγραφές συνεχίζονται και περιμένουμε όλους τους μικρούς μας φίλους να ξεκινήσουν το ταξίδι τους την 1η Ιουλίου .








Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου