Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Επίσημη παρουσίαση του τουριστικού portal visit.samos.gr | Περιφερειακή ενότητα Σάμου

                         
                              
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου σας προσκαλεί σε εκδήλωση στα γραφεία της, όπου παρουσία της Περιφερειάρχη, κα. Χριστιάνας Καλογήρου, την Τετάρτη 01/06/16 στις 19.00 θα γίνει  επίσημη παρουσίαση:

Α) του τουριστικού portal visit.samos.gr που αποτελεί πρότυπο καλής πρακτικής, αποτέλεσμα της υποδειγματικής συνεργασίας του προσωπικού της ΠΕ Σάμου και πολιτών-εθελοντών. Το portal αυτό θα αποτελεί πλέον στα πλαίσια της νέας στρατηγικής της Περιφέρειας το κύριο εργαλείο προβολής των νησιών της Ενότητάς μας.

Β) παρουσίαση της διαδικτυακής δράσης τουριστικής προβολής, που από κοινού με το Επιμελητήριο Σάμου υλοποιούμε, με στόχο την προσέλκυση Ευρωπαίων επισκεπτών  που αποφασίζουν τελευταία στιγμή (lastminute) τον τόπο διακοπών τους, δεδομένης της πολύ δύσκολης φετινής συγκύριας. Εκτός των άλλων η δράση αυτή εντάσσεται στην στρατηγική μας για έξυπνη ηλεκτρονική προβολή.

Γ) παρουσίαση από τον μελετητή,  μελέτης που προετοιμάζει η Περιφέρεια για την ανάδειξη μονοπατιών –περιπατητικών διαδρομών και  συμπλήρωσή της από πιθανές υποδείξεις των συμμετεχόντων  στα πλαίσια της γενικότερης προσπάθειας για ανάπτυξη ειδικών μορφών τουρισμού.

                                                                  Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ




                                                                   ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΡΑΚΑΖΟΣ                                                             

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου