Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

The Ritsos Project 2016 - 24-30 Ιουλίου στο Καρλόβασι Σάμου


24-30 Ιουλίου 2016, 9:00 μμ
Αίθουσα Δημαρχείου Καρλοβάσου, Καρλόβασι Σάμος

Το φεστιβάλ καλών τεχνών για τον εορτασμό της πολιτιστικής κληρονομιάς του Γιάννη Ρίτσου επιστρέφει στο Καρλόβασι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, παρουσιάζοντας μια γιορτή μουσικής, φωτογραφίας, και ποίησης.
Και φέτος τον Ιούλιο μια διεθνής ομάδα κλασικών μουσικών επιστρέφει στο Καρλόβασι για το «Ritsos Project 2016». Το φεστιβάλ συμπεριλαμβάνει:
-          Δύο ρεσιτάλ κλασικής μουσικής στις 24 και 25 Ιουλίου.
-          Πρωινό παιδικό μουσικό εργαστήρι και παρουσίαση παιδικού βιβλίου με καθηγητές της «Πυθαγορείου Μουσικής Σχολής Σάμου», του «Ritsos Project Ensemble» και την Έρη Ρίτσου, στις 27 Ιουλίου.
-          Βραδινή συναυλία της Παιδικής Χορωδίας της «Πυθαγορείου Μουσικής Σχολής Σάμου» μαζί με τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρωινό εργαστήρι, υπό τη διεύθυνση της Δήμητρας Τσακανιά, στις 27 Ιουλίου.
-          Μικτό κονσέρτο με την πιανίστρια Yoshiko Arahata και τη Νεανική Χορωδία «Σαμart» υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Κουμαραδιού, στις 28 Ιουλίου.
-          Μια έκθεση/κονσέρτο με τη συμμετοχή του φιλοξενούμενου ποιητή Özdemir İnce, του φωτογράφου Χρυσόστομου Γαλαθρή, της Αναστασίας Ανδρεάδη από το «Θέατρο Δονούσα»  και του «Ritsos Project Ensemble».
Όλες οι εκδηλώσεις θα γίνουν στην αίθουσα του Δημαρχείου Καρλοβάσου με ελεύθερη είσοδο. Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων που αναφέρεται παρακάτω. Σας καλωσορίζουμε σ’ αυτό το φεστιβάλ που γιορτάζει την καλλιτεχνική και πολιτιστική κληρονομιά του Γιάννη Ρίτσου.

Οι μουσικοί του «Ritsos Ensemble»:
Yoshiko Arahata, Arda Cabaoglu, Josinaldo Costa, Aristea Mellos, Phil Pierick και Zach Sheets

Η «Πυθαγόρειος Μουσική Σχολή Σάμου» και η Νεανική Χορωδία «Σαμart»:
Μάνος Παριανός, Δήμητρα Τσακανιά, Γιώργος Κουμαραδιός

Από το «Θέατρο Δονούσα»:
Αναστασία Ανδρεάδη
Ειδικοί προσκεκλημένοι:
Özdemir İnce, Χρυσόστομος Γαλαθρής και Έρη ΡίτσουΤο πρόγραμμα του φεστιβάλ


Κυριακή 24 Ιουλίου, 9:00 μμ
Δημαρχείο Καρλοβάσου – Ρεσιτάλ μουσικής
Ένα ρεσιτάλ ατμοσφαιρικής μουσικής δωματίου και σόλο έργα για κιθάρα, φλάουτο, τρομπέτα, σαξόφωνο και πιάνο που καλύπτουν  τη χρονική περίοδο από το 1500 έως το 1920.

Δευτέρα 25 Ιουλίου, 9:00 μμ
Δημαρχείο Καρλοβάσου – Ρεσιτάλ μουσικής
Ένα ρεσιτάλ μουσικής δωματίου  και σόλο έργα για κιθάρα, φλάουτο, τρομπέτα, σαξόφωνο και πιάνο από τον 20ο αιώνα.

Τετάρτη 27 Ιουλίου, 11:00 πμ – 1:00 μμ
Δημαρχείο Καρλοβάσου – Παιδικό μουσικό εργαστήρι & παρουσίαση παιδικού βιβλίου
Ένα δωρεάν πρωινό εργαστήρι με μουσικά παιχνίδια, τραγούδια και παιδικό παραμύθι με καθηγητές της «Πυθαγορείου Μουσικής Σχολής Σάμου», της Μουσικής Σχολής «Eastman» της Νέας Υόρκης και την Έρη Ρίτσου.

Τετάρτη 27 Ιουλίου, 9:00 μμ
Δημαρχείο Καρλοβάσου – Συναυλία Παιδικής Χορωδίας της «Πυθαγορείου Μουσικής Σχολής Σάμου»
Η Παιδική Χορωδία της «Πυθαγορείου Μουσικής Σχολής Σάμου» μαζί με τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρωινό εργαστήρι υπό τη διεύθυνση της Δήμητρας Τσακανιά, σας παρουσιάζουν μια ξεχωριστή συναυλία.

Πέμπτη 28 Ιουλίου, 9:00 μμ
Δημαρχείο Καρλοβάσου – H πιανίστρια Yoshiko Arahata & η Νεανική Χορωδία «Samart»
Η Νεανική Χορωδία «Σαμart» υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Κουμαραδιού συναντά την πιανίστρια Yoshiko Arahata σ’ ένα μουσικό ρεσιτάλ με τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο και έργα για πιάνο του Federico Mompou.

Σάββατο 30 Ιουλίου, 9:00 μμ
Δημαρχείο Καρλοβάσου – Catharsis/Κάθαρσις
Μια ειδική έκθεση/κονσέρτο με τη συμμετοχή του φιλοξενούμενου ποιητή Özdemir İnce, του φωτογράφου Χρυσόστομου Γαλαθρή, της σκηνοθέτριας Αναστασίας Ανδρεάδη από το «Θέατρο Δονούσα» και των μουσικών του «Ritsos Project Ensemble».ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Αναστασία Ανδρεάδη – Τηλ:  697 869 4537  - email: taccuino21@gmail.com
Aristea Mellos email: aristeamellos@gmail.com

Wesbite: www.theritsosproject.org

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου