Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Δημόσιο ΙΕΚ Σάμου | Εκδήλωση ενδιαφέροντος υποψηφίων καταρτιζομένων για τη λειτουργία νέων ειδικοτήτων κατά το Χειμερινό Εξάμηνο 2017


Ενόψει του νέου διδακτικού έτους, το Δημόσιο ΙΕΚ Σάμου καλεί κάθε ενδιαφερόμενο, απόφοιτο δευτεροβάθμιας τουλάχιστον εκπαίδευσης, να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για φοίτηση σε νέες ειδικότητες για το εξάμηνο 2017Β, το οποίο ξεκινά τον Οκτώβριο του 2017. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα ληφθούν υπόψη στη δημιουργία της πρότασής μας για την έναρξη νέων ειδικοτήτων.
Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος κάντε κλικ στον σύνδεσμο, προκειμένου να συμπληρώσετε την αντίστοιχη φόρμα.


Η συμμετοχή σας στην έρευνα δεν αποτελεί αίτηση εγγραφής, ούτε σας δεσμεύει να εγγραφείτε σε περίπτωση λειτουργίας κάποιου τμήματος.
Επισημαίνεται επίσης, ότι η δημιουργία τμήματος δεν είναι δεδομένη, καθώς η τελική απόφαση εναπόκειται στη Διεύθυνση Διά Βίου Μάθησης της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και εξαρτάται από τον αριθμό των αιτούντων. Οι αιτήσεις των υποψηφίων αναμένεται να πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά τον προσεχή Σεπτέμβριο μετά από ανακοίνωση του Υπουργείου στη σελίδα http://www.gsae.edu.gr .

Υπενθυμίζεται ότι η φοίτηση στα Ι.Ε.Κ. είναι πέντε συνολικά εξαμήνων, επιμερισμένη σε τέσσερα εξάμηνα θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης συνολικής διάρκειας 1.200 διδακτικών ωρών και σε ένα εξάμηνο Πρακτικής Άσκησης ή Μαθητείας συνολικής διάρκειας 960 ωρών.

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου