Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ FACEBOOK- ΑΛΛΑΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

CUSTOMIZE YOUR NEW FACEBOOK PROFILE!

Αλλάξτε το προφίλ σας στο facebook  με 4 μόνο κινήσεις μέσα από την ιστοσελίδα picture2life, ένα site που σας επιτρέπει να ανεβάσετε και να επεξεργαστείτε διασκεδαστικά τις φωτογραφίες σας. Ακολουθήστε της οδηγίες του samosbook -(κάντε και ένα like στη σελίδα μας αν δε βαριέστε)






Τα βήματα είναι πολύ απλά και εύκολα:

1. Μεταβείτε στο σύνδεσμο http://www.picture2life.com/Apps/Reface/ και πατήστε 'get started now'

2. Πατήστε 'connect to facebook' και μετά 'upload' ώστε να ξεκινήσετε το ανέβασμα της φωτογραφίας. Πατήστε στη συνέχεια ''add picture'' (επιλέξτε από το σκληρό σας δίσκο) και πατήστε ''upload picture'' Είναι σημαντικό να προσέξετε ώστε η φωτογραφία που θα επιλέξετε να είναι όσο το δυνατότερο μεγάλη σε μήκος (να μην είναι δηλαδή κάθετης όψης). Βάλτε λίγο τη φαντασία σας να δουλέψει...(όπως στα παραδείγματα από πάνω)

3. Η φωτογραφία ανέβηκε. Την επιλέγουμε και κατευθυνόμαστε κάτω κάτω εκεί που λέει ''get started now''. Ανοίγει μία καρτέλα με την επεξεργασία της φώτο. Κρατώντας πατημένο το αριστερό κλίκ από το mouse μετακινούμαι τη φωτογραφία ώστε να ταιριάξει στα κενά κουτιά (το facebook προφίλ μας δηλαδή) όπως εμείς επιθυμούμε ενώ ταυτόχρονα μπορούμε να τη μικρύνουμε ή να τη μεγαλώσουμε για καλύτερο αποτέλεσμα (χρησιμοποιώντας το roll του ποντικιού).



4. Πατάμε 'save' (πάνω πάνω) και περιμένουμε να φορτώσει η 'τεμαχισμένη' μας φώτο  από μόνη της στο facebook. Αρκεί πλέον να μεταβούμε στη σελίδα μας και να ορίσουμε το αριστερό κομμάτι τη φωτογραφίας  ως κεντρική profile φωτογραφία. 

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου