Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3Χ3 στη πόλη της Σάμου



Σας γνωρίζουμε ότι το διήμερο 17-18/09 θα γίνει τουρνουά
μπάσκετ 3 με 3 στο Βαθύ Σάμου (πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη), με μπασκέτες που θα στηθούν στο χώρο νωρίτερα. Ώρα έναρξης το Σάββατο 17/09 (08:45). Το συγκεκριμένο τουρνουά αφορά σε αγόρια και κορίτσια που έχουν γεννηθεί από το από το 2001 μέχρι και το 1993.

Όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να βρίσκονται στην πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη το Σάββατο 17/09/2011 το αργότερο μέχρι 08:45. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και λίγο πρίν την έναρξη του τουρνουά. Δηλώσεις όμως συμμετοχής έχουν σταλεί σε όλα τα Δημοτικά-Γυμνάσια-Λύκεια του νησιού, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις αναζητήσουν από τις Διευθύνσεις των Σχολείων ή από τους Γυμναστές των Σχολείων.

Θα διεξαχθούν διαγωνισμοί τριπόντων και ελευθέρων βολών, όπου οι νικητές θα κερδίσουν πλούσια δώρα, από τους χορηγούς της εκδήλωσης (CHAMPION και MOLTEN). Επίσης στους παίκτες της νικήτριας ομάδας του κάθε ομίλου θα απονεμηθούν μετάλλια.

Η εκδήλωση γίνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.), σε συνεργασία με τον Δήμο Σάμου και την ΤΕ Ε.Ο.Κ. Σάμου.

Παρακαλούμε για την μετάδοση των παραπάνω από το ΜΜΕ της δικαιοδοσίας σας.
Από το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης της ΤΕ ΕΟΚ Σάμου.

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου