Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ 2012



ΚΛΙΚ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: 


ΕΔΩ (αλφαβητικός πίνακας προσλήψεων) 
ΕΔΩ (αναλυτικά μόρια) 
ΕΔΩ (πίνακας αποκλειομένων)


Λόγω του αναμενόμενου όγκου αιτήσεων, οι πίνακες κατάταξης θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση της επεξεργασίας τους. Οι πίνακες κατάταξης των ενδιαφερομένων αναμένεται να αναρτηθούν μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου. Οι πρώτες προσλήψεις αναμένονται να πραγματοποιηθούν μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαίου 2012.


πηγή: http://koinofelisapasxolisi.wordpress.com

περισσότερες πληροφορίες εδώ

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! (από τη σελίδα του αρχιπελάγους http://koinofelisapasxolisi.wordpress.com/)


ΠΡΟΣΟΧΗ!!

ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΕΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΕΠ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.  ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ  ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΌ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ Η ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ (ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΘΕΣΗΣ Κ.ΛΠ.) ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ.



Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου