Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Ημέρα των δισκοπωλείων με 'Ταξίδια στον άνεμο', Κύκλους... και άλλα...



Τα «Ταξίδια στον Άνεμο» σε συνεργασία με το βρεφικό κατάστημα 
Λητώ Σάμου και το Βιβλιοπωλείο ''Κύκλος'' (στη πλατεία Πυθαγόρα, στη πόλη της Σάμου) με αφορμή την Ημέρα των δισκοπωλείων (Record Store Day) το Σάββατο 20 Απρίλιου έχουν ετοιμάσει κάτι ειδικό και ξεχωριστό.


Θα έχουμε τη τιμή και τη χαρά ,κατά τη διάρκεια της εκπομπής, να συνδεθούμε τηλεφωνικώς με τη συγγραφέα Χίλντα Παπαδημητρίου ( http://hildapapadimitriou.gr/ ). Η Χίλντα θα μας παρουσιάσει το πρώτο της βιβλίο «Για μια χούφτα βινυλια» που εκδόθηκε το 2011 και θα μας συντροφέψει στο «ταξίδι» μας με τις μουσικές επιλογές της έτσι όπως καταγράφονται μέσα σ’αυτό. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης αλλά και καθ’ολη την διάρκεια της εκπομπής μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω facebook και να συζητήσετε με την ίδια.

Μπορείτε να κερδίσετε ένα αντίτυπο του βιβλίου της ,προσφορά του βιβλιοπωλείου «ΚΥΚΛΟΣ» απαντώντας σε μια ερώτηση που θα τεθεί στο τέταρτο μέρος της εκπομπής.
(για την απόλυτη διαφάνεια του διαγωνισμού η απάντηση θα ‘ναι δεκτή μόνο μέσω της συνομιλίας στο facebook.Η πρώτη σωστή απάντηση κερδίζει)

Σαββατο 20/04/13 Ραδιο Ιωνια 105,2, http://radioionia1052fm.blogspot.gr/ ,18:00-20:00

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου