Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Η ΚΕΠΣ τιμά 4 Σαμιακούς συλλόγους για την προσφορά τους στο νησί της Σάμου


Αγαπητοί φίλοι και μέλη της Κοινωνίας Ενεργών Πολιτών Σάμου (ΚΕΠΣ), την Τετάρτη 17 Δεκ 2014, στις 19.30 η ώρα, στο εστιατόριο AZZURO στο Καρλόβασι, η ΚΕΠΣ θα τιμήσει 4 Σαμιακούς συλλόγους για την προσφορά τους στο νησί της Σάμου, μέσω των δράσεών τους.
   Συγκεκριμένα, θα δοθεί ο τίτλος του επίτιμου μέλους στους: 1) Πανσαμιακό Σωματείο ΑμΕΑ και φίλων 'ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΑΣ" - Ο ΙΚΑΡΟΣ, 2) Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου, 3) παράρτημα Σάμου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, 4) Σύλλογος Πολυτέκνων Σάμου Φούρνων και Ικαρίας, ως ηθική ανταμοιβή για την προσφορά τους αυτή.
   Η ευαισθησία αυτών των συλλόγων, η δραστηριοποίηση και η συμμετοχή τους στα προβλήματα της μικρής μας κοινωνίας, είναι ύψιστη τιμή αλλά και έμπνευση για το κοινωνικό σύνολο. Ο εθελοντισμός και η φιλανθρωπία τους, αξίες που δεν πρέπει να χαθούν στο πέρασμα του χρόνου, αλλά να επιβραβεύονται, ώστε μέσα από τη διάκριση να παίρνουν την απαραίτητη δύναμη και να συνεχίζουν το θεάρεστο έργο τους.
   Η Κοινωνία Ενεργών Πολιτών εύχεται ολόψυχα αφενός μεν να υπάρξουν πολλοί  μιμητές του έργου τους ώστε να διασφαλιστεί μια πιο ανθρώπινη κοινωνία, αφετέρου δε η πολιτεία να αγκαλιάζει πάντα τις προσπάθειές τους και να βρίσκεται στο πλευρό τους.


  Η γραμματέας                                           Ο πρόεδρος
Ιωάννα Καστάνη                Αγαμέμνων Αγγελετόπουλος

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου