Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Αναρριχητικά φυτά στην περιφερειακή οδό π.Σάμου από τη Κοινωνία Ενεργών Πολιτών



Στίς 29 Μαρ 2015 μέλη και φίλοι από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξκών Σάμου, το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Βαθέος-τκ Σάμου και της Κοινωνίας Ενεργών Πολιτών Σάμου συναντήθηκαν και ένωσαν τις προσπάθειές του για την καλυτέρευση της εικόνας της περιφερειακής οδού π.Σάμου. 

Δεκαεννέα (19) συμμετέχοντες , μεταξύ των δύο (2) θαρραλέες κυρίες, με τσάπες και σκαπτικά εργαλεία, για δύο περίπου ώρες έσκαβαν , καθάριζαν και φύτευαν αναρριχητικά φυτά αμπέλοψης και κισσού σε ένα μήκος 1000 περίπου μέτρων στην περιφερειακή οδό της π.Σάμου. 

Τα περίπου 150 φυτά που φυτεύσαμε ευελπιστούμε να ριζώσουν και με τις μελλοντικές μας φροντίδες και ποτίσματα, να βοηθήσουν την φύση να επουλώσει τις οπτικές πληγές που άφησε η κατασκευή του δρόμου. 

Ευχαριστούμε τον γεωπόνο κ. Γιακκουμή Αμυρσώνη , για την προσφορά των φυτών και τις συμβουλές του, το πλήρωμα του πυροσβεστικού οχήματος από το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Βαθέος-τκ Σάμου που μας "φύλαγε" στο δρόμο και όλους τους συμμετέχοντες που μη φειδόμενοι κόπου και χρόνου βοήθησαν στο πεδίο της προσφοράς.














Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου