Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2015

Χορευτικός Όμιλος Σάμου - Εκδήλωση στους Μύλους για τον Άγιο ΜακάριοΧορευτικός Όμιλος Σάμου                                              Σάμος, 06 Αυγούστου 2015        
                      ΧΟΡ.Ο.Σ                                                      
           

Ταχ. Δ/νση: Σάμος                                                                 Αρ. Πρωτ.: 21/06-08-2015
Ταχ. Κώδικας: 83.100
Τηλέφωνα: 6945448797 & 6986164812
Fax: 2273023637
Πληροφορίες: Ευαγγέλου Ευθύμιος – 6945448797                               
e-mail: choros.samos@gmail.com / makisamos@yahoo.com
http://choros-samos.webnode.gr                     
                     
                                    
                     
Προς:  Μ.Μ.Ε. Σάμου - Blogs - Μέλη Χορευτικού Ομίλου ΣάμουΘέμα: «Συμμετοχή του ΧΟΡ.Ο.Σ σε εκδήλωση στους Μύλους για τα 210 χρόνια από την κοίμηση του Αγίου Μακαρίου»


Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015, η ενορία του Αγίου Χαραλάμπου στους Μύλους Σάμου τίμησε τη μνήμη του Αγίου Μακαρίου, για τα 210 χρόνια από την κοίμηση του.
Τελέστηκε παράκληση παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιου, ενώ για τον βίο του Αγίου Μακαρίου μίλησε ο Πρωτοσύγκελος της Ι. Μητροπόλεως Σάμου π. Σωτήριος. Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο πάτερ Βασίλειος Βακράς και ο σαμιώτης καθηγητής πανεπιστημίου κ. Βαρβούνης.
Στη συνέχεια ακολούθησε εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μύλων, στην οποία μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους δωρεάν λουκουμάδες και αναψυκτικά.
Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ με 27 χορευτές, τίμησε τη μνήμη του Αγίου Μακαρίου, παρουσιάζοντας χορούς από τη Σάμο, σε επιμέλεια του εκπαιδευτικού και χοροδιδασκάλου Μάκη Ευαγγέλου.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιος έδωσε την ευχή του και θερμά συγχαρητήρια στους χορευτές και τον χοροδιδάσκαλο, τονίζοντας ότι μέσα από τα χορευτικά τους βήματα κρατούν ζωντανή και συνεχίζουν την παράδοσης μας.
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος


Πυργιώτης Φίλιππος

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου