Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις | Σύλλογος Γυναικών Πύργου Σάμου , 'Η Κυβέλη' και Πολιτιστικό Κέντρο, 'Γεώργιος Αρ. Χαραλαμπάκης'




Σύλλογος Γυναικών Πύργου Σάμου                                       Πολιτιστικό Κέντρο
                  Η ΚΥΒΕΛΗ                                          Γεώργιος Αρ. Χαραλαμπάκης

                                                        ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Γυναικών Πύργου Σάμου <<Η Κυβέλη>> και τα Τμήματα του Πολιτιστικού Κέντρου <<Γεώργιος Αρ. Χαραλαμπάκης>>διοργανώνουν τις παρακάτω Πολιτιστικές Εκδηλώσεις οι οποίες πραγματοποιούνται στο χώρο της πλατείας και στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου στις 8.00 το βράδυ.

Δευτέρα 10-8-15
Αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο Τραγούδι ( επιλογή τραγουδιών περιόδου από το 1920-1950), είσοδος ελεύθερη, ευγενική προσφορά του μουσικού σχήματος <<Τεκέρως>>, για την ψυχαγωγία των κατοίκων της περιοχής.

-Τρίτη 11-8-15
Α. Διάλεξη με θέμα << Η συμβολή της Τέχνης στην ψυχική υγεία των ανθρώπων >>, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της ψυχοκοινωνικής Υγείας <<ΦΑΡΟΣ>>. Ομιλητής ο Κοινωνιολόγος κ. Αλέξανδρος Σταθακιός.

Β. Έκθεση Κεραμικής Τέχνης του Κεραμίστα κ.  Τίμου Χατζηλαγού, παρουσίαση της τεχνοτροπίας <<ΡΑΚΟΥ>> από τον ίδιο τον δημιουργό. Η εκδήλωση πλαισιώνεται με έκθεση παιδικής ζωγραφικής.

- Τρίτη 18-8-15
<<Μίκης Θεοδωράκης ο Οικουμενικός>>, ρεσιτάλ της Σόνιας Θεοδωρίδου για τα (90) χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη στο Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ηραία – Πυθαγόρεια. Αναχώρηση στις (8)μ.μ από το σταθμό με λεωφορείο, εισητ. λεωφ. (5) ευρώ. Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στα μέλη του Δ.Σ.

-Παρασκευή 21-8-15
 << ΚΥΒΕΛΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ >> στις 8.00 το βράδυ στην πλατεία του χωριού, όπου τα μέλη μας σε συνεργασία με επαγγελματίες της περιοχής αναδεικνύουν το <<Ευχαριστιακό Βίωμα>> κέντρο της κοινοτικής ζωής παρουσιάζοντας μιαπανδαισία γεύσεων (78) περίπου παραδοσιακών συνταγών στα πλαίσια ψυχαγωγικής εκδήλωσης, με δωρεάν κρασί, ζωντανή μουσική με την ορχήστρα του Σταύρου Βουρούδη, παραδοσιακούς χορούς.   


ΣΑΣ   ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ   ΓΙΑΤΙ   <<ΣΑΜΟΣ>>   ΔΕΝ   ΕΙΝΑΙ  ΜΟΝΟ   ΤΑ   ΠΑΡΑΛΙΑ !!!  ΚΑΙ…  ΣΤΗΝ   ΚΡΙΣΗ << ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ>> ΑΠΑΝΤΟΥΝ   ΜΕ  ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ !!!                             

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου