Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Συμμετοχή του Δήμου Σάμου στην έκθεση «ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΗ» στο Περιστέρι και στην έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ 2016» στην Κύπρο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Συμμετοχή του Δήμου Σάμου στην έκθεση «ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΗ» στο Περιστέρι και στην έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ 2016» στην Κύπρο.


            Ο Δήμος Σάμου συμμετέχει στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση» που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 18 Απριλίου 2016, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Η γαστρονομία, ο τουρισμός και ο πολιτισμός είναι οι τρεις βασικοί άξονες της έκθεσης ενώ στόχος είναι η περαιτέρω προώθηση του εσωτερικού τουρισμού.

            Η Σάμος συμμετέχει με δικό της περίπτερο 42 τ.μ όπου εκεί θα παρουσιαστούν  τα προϊόντα που παράγει η Σαμιακή γη -τα οποία μένουν ανεξίτηλα χαραγμένα στη μνήμη όσων τα έχουν γευτεί- αλλά και οι δυνατότητες που παρέχει το νησί μας, για εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

            Επίσης στην Έκθεση ειδική ενότητα θα καλύψουν οι Σαμιακές συνταγές που θα παρουσιαστούν από τον καταξιωμένο chef Σαμιακής καταγωγής Ανδρέα Λαγό, καθώς και τα cocktails με βάση το διεθνώς αναγνωρισμένο γλυκό κρασί της Σάμου “Samos Vin Doux”, από τον βραβευμένο Bartender Γιάννη Ζαχόπουλο.

            Ο Δήμος Σάμου θα συμμετέχει επίσης με δικό του περίπτερο και στην έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ 2016» που πραγματοποιείται από τις 15 έως τις 17 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στην Λευκωσία.


            Η συγκεκριμένη έκθεση χαρακτηρίζεται από τις πιο επιτυχημένες εκθέσεις που οργανώνονται στην Κύπρο, η οποία προσελκύει πάνω από 10.000 επισκέπτες κάθε χρόνο.

            Αντιπροσωπεία του Δήμου Σάμου που θα λάβει μέρος στην έκθεση και θα πραγματοποιήσει επαφές με ταξιδιωτικούς πράκτορες και στελέχη αεροπορικών εταιριών, για την ενίσχυση του τουρισμού στο νησί μας.

Εκ του Δήμου Σάμου 

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου