Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

1η Έκθεση Μικτής Ύλης με τίτλο ''Η ΚΥΨΈΛΗ''

 

"Η ΚΥΨΕΛΗ"

Εικαστική Δράση/Τέχνη διαδικασίας

Εγκαίνια το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018, ώρα 8μμ. Διάρκεια έκθεσης μέχρι και 8 Αυγούστου 2018.

Η ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. σε συνεργασία με τους Big Blue Ομάδα Σύνχρονης Ανθρωπιστικής Τέχνης και Ερευνών, διοργανώνουν την 1η Έκθεση Μικτής Ύλης με τίτλο ''Η ΚΥΨΈΛΗ''.

Η κοινωνία Μελισσών εμπνέει ένα καινοτόμο σχέδιο κοινωνικής, καλλιτεχνικής, γαστρονομικής δράσης, στο οποίο συμμετέχουν καλλιτέχνες, συγγραφείς, επαγγελματίες, ερασιτέχνες και φίλοι ανταλλάσσοντας σκέψεις και εκφράζοντας απόψεις με τις δημιουργίες τους.

Σε αυτήν τη δράση συμμετέχουν πολίτες του κόσμου που σχετίζονται με τη Σάμια γη, η οποία σήμερα δοκιμάζεται παντοιοτρόπως, αφού εκτός των κοινών σε ολη την χωρα προβλημάτων που αντιμετωπίζει, λειτουργεί και ως τόπος υποδοχής μεταναστών και προσφύγων πολέμου στην κρισιμότερη στιγμή της ιστορίας Ανθρώπου/Φύσης.

Ο "θεός άνθρωπος" τιμωρεί με νόμους και ποινές ...

Η ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. καλεί πολίτες, καλλιτέχνες και φιλότεχνους, να γνωριστούμε και να δράσουμε συλλογικά στα δημιουργικά εργαστήρια που θα λάβουν μέρος στο "ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ Κοινωνικό Καφενείο – Μαγειρείο", τα οποία θα ανακοινωθούν στις σελίδες μας στο Facebook κατά τη διάρκεια έκθεσης. 

Τόπος Έκθεσης: Χώρα – Σάμος.

Σημεία αναφοράς: ''Χώρος, Χρόνος, Άνθρωπος"

Στόχοι εκδήλωσης: Αφύπνιση συνειδήσεων. Nα δυναμώσουν οι Αδύναμοι. Να περάσουμε καλά!

Συμμετέχοντες: Peggy Isabella Cosman Ναθαναήλ, Έρη Ρίτσου, Μαρία Σεβαστάκη, Hansjörg Künzi, Δημήτρης Κοράκης, Αθανάσιος Λαδάς

Επιμέλεια: Μαρία Ν. Σεβαστάκη – εικαστικός καλλιτέχνης

Ιούνιος 2018 – Καρλόβασι, Σάμος

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου