Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

Μεταπτυχιακό στο Μουσείο Οίνου



«ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ» ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ

Η διεθνής ομάδα του Μεταπτυχιακού
Προγράμματος
Σπουδών στις Περιβαλλοντικές Επιστήμες, την Πολιτική και τη Διαχείριση «MastersinEnvironmentalPolicyandManagement» (MESPOM), πραγματοποίησε την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 ενημερωτική επίσκεψη στο Μουσείο Οίνου του ΕΟΣ Σάμου.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που εντάσσεται στο «ErasmusMundus»και οργανώνεται με τη συνεργασία τεσσάρων σημαντικών ευρωπαϊκών ιδρυμάτων στην περιβαλλοντική έρευνα και τη μεταπτυχιακή εκπαίδευση: του Τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, του Πανεπιστημίου της Κεντρικής Ευρώπης (CEU), του Πανεπιστημίου του Lund (Σουηδία) και του Πανεπιστημίου του Manchester (Μεγ. Βρετανία).

Η επίσκεψη στο Μουσείο Οίνου του ΕΟΣ Σάμου, εντασσόταν στην ενημέρωση σχετικά με την αληθινά ευρωπαϊκή προοπτική στις περιβαλλοντικές σπουδές αλλά και τον αειφόρο τουρισμό σε συνδυασμό με τις τοπικές παραδοσιακές καλλιέργειες και την επίδραση του οινοποιητικού στοιχείου στην κοινωνική, οικονομική και ιστορική συνέχεια της Σάμου. Τελούσε υπό την εποπτεία του καθηγητήστον Τομέα Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Γιάννη Σπιλάνη. Οι συμμετέχοντες προέρχονταν από 20 κράτη όλου του κόσμου και χώρες όπως το Ιράν, η Ισπανία, το Βέλγιο, η Γερμανία, η Γαλλία, το Μεξικό, η Ιταλία, το Περού, η Ολλανδία, ο Καναδάς, το Καζακστάν, η Κίνα, οι ΗΠΑ, η Ινδία και άλλες.


Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου