Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

We Make the City - Ποδηλατώ στη Πόλη μου - Σάββατο 14 Ιουλίου 2018



Ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας και ο Δήμος Σάμου, συνεχίζουν την καμπάνια «we make the city» και αυτό το Σάββατο 14 Ιουλίου στην πόλη της Σάμου.
Στα πλαίσια των δράσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2018, επιλέγουμε να ομορφύνουμε την πόλη μας ποδηλατώντας σε όλους τους δρόμους και μετατρέποντας  την σε ένα μεγάλο ποδηλατοδρόμιο.
Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι της πόλης έχουν την δυνατότητα το Σάββατο το απόγευμα να μετακινηθούν χρησιμοποιώντας μόνο το ποδήλατο τους, ενώ τα καταστήματα εστίασης και ψυχαγωγίας θα υποστηρίξουν την εκδήλωση με διάφορες εκπλήξεις.
Με σύνθημα «Ποδηλατώ στη Πόλη μου …… Η Πόλη μας σε 2 ρόδες!!!» σας καλούμε να κάνετε βόλτα και να διασκεδάσετε με τις εκδηλώσεις μας.  
                                                        
Για το Σάββατο 14 Ιουλίου από τις 20.00 έως 00.00,  θα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας κατά μήκος της παραλιακής οδού και η εκτροπή της κυκλοφορίας σε εναλλακτικές οδεύσεις. Επίσης  θα σταματήσει η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα των οδών 25ης Μαρτίου και Γράμμου, στα τμήματα που οδηγούν στην παραλιακή οδό καθώς και η κατεύθυνση προς δεξιά της κυκλοφορίας καθόδου της οδού  Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη. 
∞∞∞∞∞
Τέλος, για την υποστήριξη της εκδήλωσης με θέμα το σαμιώτικο ούζο, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Ιουλίου, ευχαριστούμε τους χορηγούς μας: «Ούζο Γιοκαρίνη», Ποτοποιία Ζαρμπάνη και Ποτοποιία «Ι. Π. Φραντζέσκος».

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου