Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΚΤΕΟ ΣΤΗ ΙΚΑΡΙΑ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

 Τεχνικός έλεγχος οχημάτων σε κινητή μονάδα Κ.Τ.Ε.Ο στην Ικαρία.

Η μονάδα θα βρίσκεται μόνιμα τοποθετημένη και θα λειτουργεί στην περιοχή «παλαιού ελικοδρομίου» Αγίου Κηρύκου Ικαρίας.

Στη μονάδα αυτή θα ελέγχονται επιβατικά και φορτηγά οχήματα μικτού βάρους έως 3,5 τόνους. Οι υπόλοιπες κατηγορίες οχημάτων θα εξακολουθήσουν να εξυπηρετούνται από το ΚΤΕΟ Σάμου.
Το πρόγραμμα διενέργειας ελέγχων του κινητού ΚΤΕΟ Ικαρίας θα καταρτιστεί με νεότερη Απόφαση.

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται τις τελευταίες εργάσιμες ημέρες κάθε μήνα. Ο αριθμός των ημερών αυτών θα καθορίζεται για κάθε μήνα ξεχωριστά, με ευθύνη του Προϊσταμένου της Δ/νσης ΚΤΕΟ Σάμου. Θα είναι ανάλογος με τον αριθμό των οχημάτων που πρέπει να ελεγθούν, και όχι μικρότερος από δύο ημέρες για κάθε μήνα, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία της μονάδας και η εξυπηρέτηση των πολιτών, σύμφωνα με τις δυνατότητες της Υπηρεσίας.
Οι έλεγχοι θα διενεργούνται από πιστοποιημένους ελεγκτές οχημάτων, υπαλλήλους της Δ/νσης ΚΤΕΟ Σάμου. Για το σκοπό αυτό θα μετακινούνται στην Ικαρία κάθε μήνα και για τις απαιτούμενες κάθε φορά ημέρες, τουλάχιστον δύο από τους ελεγκτές του ΚΤΕΟ Σάμου, εκ περιτροπής.
Οι έχοντες υποχρέωση τεχνικού ελέγχου του οχήματός τους θα πρέπει να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το ΚΤΕΟ Σάμου το αργότερο μέχρι την 15η του μήνα κατά τον οποίο πρόκειται να διενεργηθεί ο έλεγχος, για να κλείσουν ραντεβού για συγκεκριμένη ημέρα. Διαφορετικά θα θεωρούνται εκπρόθεσμοι και θα επιβάλλονται τα αντίστοιχα πρόστιμα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Προσκαλούνται για τεχνικό έλεγχο στο Κ.Τ.Ε.Ο. ΙΚΑΡΙΑΣ (ελικοδρόμιο Αγίου Κηρύκου) τα οχήματα στην άδεια κυκλοφορίας των οποίων αναγράφεται έδρα επιχείρησης ή διεύθυνση κατοικίας ιδιοκτήτη στα νησιά της Ικαρίας ή των Φούρνων Κορσεών, ως παρακάτω:


οχήματα
ημ/νία 1ης άδειας κυκλοφορίας
περίοδος ελέγχου
Ι.Χ. επιβατικά
και φορτηγά με μέγιστο μικτό βάρος έως 3,5tn
έως 31-12-1979
Σεπτέμβριος 2010
από 01-01-1980 έως 31-12-1982
Οκτώβριος 2010
από 01-01-1983 έως 31-12-1985
Νοέμβριος 2010


Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το ΚΤΕΟ Σάμου στο τηλέφωνο 2273091165, το αργότερο έως την 15η του μήνα κατά τον οποίο θα διενεργηθεί ο έλεγχος, για να κλείσουν ραντεβού. Όσοι δεν φροντίσουν έγκαιρα για το ραντεβού τους θα θεωρηθούν εκπρόθεσμοι και θα τους επιβληθεί το αντίστοιχο πρόστιμο, όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

  • Οχήματα της παραπάνω κατηγορίας που δεν έχουν κληθεί με την παρούσα ή με προηγούμενες προσκλήσεις, δεν υποχρεούνται προς το παρόν σε τεχνικό έλεγχο.
  • Το Κινητό ΚΤΕΟ Ικαρίας θα λειτουργεί στο ελικοδρόμιο Αγίου Κηρύκου τις τελευταίες εργάσιμες ημέρες του κάθε μήνα. Ο αριθμός των ημερών αυτών θα καθορίζεται κάθε μήνα ανάλογα με τον αριθμό των οχημάτων που θα έχουν κλείσει ραντεβού για έλεγχο.

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου