Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΤΜ ΚΑΙ ΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΦΟΥΡΝΩΝ

Μετά την ανακοίνωση του Δήμου Φούρνων για τα προβλήματα του Α.Τ.Μ της Εθνικής τράπεζας οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη σε αναγνώστη μας που στις 28/07/2010 με e mail του προς το samosbook φώναζε απεγνωσμένα για τη κατάσταση εκεί. Το samosbook δυστυχώς δε μπορούσε να διασταυρώσει τις τότε πληροφορίες (καθώς δεν είμαστε σε καμία περίπτωση δημοσιογράφοι) και ως εκ τούτου ποτέ δε δημοσιεύσαμε το περιεχόμενο του email του. Από τα λάθη μας μαθαίνουμε όμως και ελπίζουμε την επόμενη φορά να είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε περισσότερο, μέσα από τα 'εργαλεία'  που μας δίνονται, τους φίλους που θέλουν να εκφράσουν τα δίκαια παράπονά τους.

Δημοσιεύουμε το περιεχόμενο του e-mail του αναγνώστη μας και φυσικά το δημοσίευμα που αφορά την ανακοίνωση του Δήμου Φούρνων.



''Το ΑΤΜ των Φούρνων Ικαρίας δεν έχει χρήματα
 Υποβλήθηκε από ********** στις Τετ, 28/07/2010 - 09:54. 
Εδώ κ κάποιες μέρες παραθερίζω στους όμορφους Φούρνους Ικαρίας. Ένα νησάκι μισή ώρα απέναντι από την Ικαρία. Ηρεμία, θάλασσα, ψαράκι....μακριά από τις έννοιες της Αθήνας κ του ΔΝΤ....
Μέσω του μηνύματός μου αυτού, θα ήθελα να εκφράσω την διαμαρτυρία μου για την ανευθυνότητα τόσο των ντόπιων-πολιτών όσο κ των εδώ δημοτικών αρχών του νησιού, σχετικά με το εξής θέμα.
Εδώ και μέρες λοιπόν, στο Μοναδικό μηχάνημα τροφοδοσίας χρημάτων που διαθέτει το νησί, δεν υπάρχουν χρήματα. Αυτό, έχει ως συνέπεια αρκετός κόσμος να έχει δυσανασχετήσει κ να περιμένει μέρα με την μέρα, να έρθουν αυτοί που είναι υπεύθυνοι από την Ικαρία, να γεμίσουν το μηχάνημα του ΑΤΜ με λεφτά....


Σας πληροφορώ πως, παρ΄ όλο την δυσανασχέτηση τόσο των πολιτών όσο κ των τουριστών, ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει έρθει κ κανείς δεν έχει κάνει κάτι για αυτό, ώστε να «ενδιαφερθούν» για την κατάσταση αυτή. Καθημερινά είναι το πρώτο θέμα προς συζήτηση σε κάθε «πηγαδάκι»,αλλά κανείς δεν κάνει κάτι να δοθεί κάποια λύση στο θέμα αυτό.


Συγνώμη....μα που ζούμε!!!! Λες κ είμαστε σε νησί της άγονης γραμμής....Λες κ εδώ, το μέρος αυτό, το έχει μουντζώσει ο Θεός....Οι ρυθμοί αργοί, καθότι εδώ ζουν στους δικούς τους ρυθμούς, αλλά κ η δημοτική αρχή του νησιού ή η διεύθυνση της Εθνικής Τράπεζας Σάμου (η οποία ευθύνεται για την τροφοδοσία του μηχανήματος αυτού), δεν έχει ενδιαφερθεί(!?!?!?),δεν έχει δείξει το πρέπον ενδιαφέρον. 
Υπόψιν ότι, στο νησί έρχεται 3φορές την εβδομάδα καράβι από Πειραιά κ σε καθημερινή βάση τοπικό καράβι από Ικαρία....
Ο κόσμος δυσανασχετεί....αλλά κανείς δεν κάνει κάτι.
Σε λίγο θα φτάσουμε να δανειζόμαστε λεφτά μεταξύ μας για να κινηθούμε καθημερινά....
 Πρόκειται για ΑΙΣΧΟΣ κ κυρίως ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ του νησιού....
Μετά, περιμένουμε ξένους να έρθουν να επισκεφτούν τα μέρη μας, όταν εμείς δεν ενδιαφερόμαστε για τον ίδιο μας τον τόπο....
Σας παρακαλώ πολύ, όπως δημοσιευθεί ΑΜΕΣΑ στο site σας αυτή η διαμαρτυρία, μήπως επιστήσουμε το ενδιαφέρον «ΚΑΠΟΙΩΝ» που θέλουν να λέγονται «ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ» αυτού του «ΕΡΜΟΥ» τόπου....
 Παράκληση να δημοσιευθεί με το Ονοματεπώνυμό μου κ αν μπορείτε να με ενημερώσετε στο κάτωθι κινητό γι α την ανάρτησή του .


Σας ευχαριστώ κ πάλι για το ενδιαφέρον σας.....
Με εκτίμηση,''




Ανακοίνωση του Δήμου Φούρνων για τα προβλήματα του A.T.M της Εθνικής Τράπεζας

Νέα » Τοπικά νέα - 27/08/2010

Μετά από το πολύ σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στους Φούρνους εξ' αιτίας της Εθνικής Τράπεζας, που έχει ως αποτέλεσμα πολλοί τουρίστες να εγκαταλείπουν το νησί μέσα στην τουριστική περίοδο, ο Δήμος έβγαλε σχετική ανακοίνωση.
Ανακοίνωση του Δήμου Φούρνων για τα προβλήματα του A.T.M της Εθνικής Τράπεζας
Ο Δήμος Φούρνων Κορσέων, εκφράζει δια του παρόντος τη μέγιστη απογοήτευσή του προς την πολιτική της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδας. Εδώ και έξι (6) ημέρες, το Μηχάνημα Αυτόματης Ανάληψης (A.T.M.) που φιλοξενείται ΔΩΡΕΑΝ στο χώρο του Δημαρχείου Φούρνων, ΔΕΝ έχει εφοδιαστεί από τους αρμόδιους.

Αποτέλεσμα: Εκατοντάδες επισκεπτών έχουν ταλαιπωρηθεί μένοντας χωρίς οικονομική κάλυψη. Οι τουρίστες διαμαρτύρονται εντονότατα αφού δεν έχουν χρήματα ούτε για το πρωινό τους, πόσο μάλλον για γεύμα ή την πληρωμή δωματίων και εισιτηρίων για την αναχώρησή τους!!!
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους αρμόδιους της Ε.Τ.Ε., οι δικαιολογίες που ακούστηκαν ήταν παντελώς αβάσιμες, του τύπου να πληρώσει ο Δήμος την μεταφορά της αποστολής ή ότι δεν υπήρχε συγκοινωνία από Εύδηλο κ.λ.π.
Αξίζει να σημειώσουμε εδώ πως η συγκοινωνία με Φούρνους, γίνεται από Αγ. Κήρυκο και όχι Εύδηλο...!

Η Δημοτική Αρχή, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου ντόπιοι και επισκέπτες του νησιού να απολαύσουν την φιλοξενία των Φούρνων και να ηρεμήσουν από την καθημερινότητα. Δυστυχώς εξαιτίας ορισμένων ανεύθυνων υπεύθυνων, αυτό ΔΕΝ κατέστη δυνατό και, ο τόπος μας έχει δυσφημιστεί στο μέγιστο
Καλούμε τους υπεύθυνους να αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες τους και, αν η Εθνική ΔΕΝ μπορεί να συντηρεί το A.T.M. ευθύνης της, να το απομακρύνει ΑΜΕΣΑ.
Επίσης, καλείται κάθε ενδιαφερόμενη τράπεζα να εκφράσει το ενδιαφέρον της για τοποθέτηση A.T.M. στους Φούρνους.
Ο Δήμαρχος Φούρνων Κορσέων
(πηγη www.nikaria.gr)


Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου