Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΜΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ...ΤΗ ΣΑΜΟ και το ΚΟΚΚΑΡΙ


Κλικ στο σύνδεσμο για να μεταφερθείτε στο αφιέρωμα του περιοδικού

Εκτενές αφιέρωμα στη Σάμο φιλοξενεί ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά περιοδικά του κόσμου, το «Kanoo World Traveller», που φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό του φωτογραφία από το Κοκκάρι .


Το αφιέρωμα αναφέρεται στην πόλη της Σάμου, χαρακτηρίζοντας την ως μια μικροσκοπική μητρόπολη. «Πάνω από την πόλη βρίσκεται ένα από τα πιο γοητευτικά μέρη της Ελλάδας -και θα τολμούσα να πω του κόσμου-, το Άνω Βαθύ», αναφέρει ο συντάκτης του 5σελιδου αφιερώματος, αριθμώντας στη συνέχεια τη μαγεία της παλιάς πόλης του νησιού μας και καταλήγει: «Από όλα τα μέρη της Σάμου, αυτήν τη στιγμή θα ήθελα να βρίσκομαι στο Βαθύ».


Love to hear what you think!

1 σχόλιο:

  1. Why in the world are these "idiots" using old Samos photos (Kokkari) and even several photos of Santorini !!!!! to illustrate an article about beautiful Samos island?
    Can you imagine someone using photos of Samos island to illustrate an article about Santorini or Mykonos?

    Γιατί στον κόσμο είναι αυτό το περιοδικό χρησιμοποιώντας παλιές φωτογραφίες Σάμο (Κοκκάρι) και ακόμα και αρκετές φωτογραφίες της Σαντορίνης !!!!! για να τονίσει ένα άρθρο σχετικά με όμορφο νησί της Σάμου;
    Μπορείτε να φανταστείτε κάποιον που χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες της Σάμου για να παρουσιάσει ένα άρθρο για τη Σαντορίνη ή Μύκονο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου