Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Δημήτρης Παπασπύροπουλος Last Chance Party στο Escape Music Club - Σάμος


Κυριακή μετα την Αυγουστιατικη πανσέληνο. Αν και ο καιρός μας τα χάλασε τις τελευταίες μέρες, περιμέναμε να ξαναισθανθουμε το πανέμορφο καλοκαίρι...
Πάντα το έλεγα...ο Παπασπυροπουλος πρέπει οπωσδήποτε να παίξει κάποια στιγμη στο Escape. Το ίδιο του είπα κ του ίδιου του Δημήτρη το 2004. Του είχα δώσει τότε τα cd του Escape 2002, 2003 όταν γνωριστήκαμε. 

















Προσωπικά ο Παπασπυρόπουλος όπως και ενός μεγάλο κοινού στην Ελλαδα, μου έχει επηρεάσει το μουσικό άκουσμα κατα πολυ. Η μουσικη πορεία του Escape τα τελευταία 15 χρόνια και τα last chance party του Δημήτρη είχαν πολλα κοινά σημεία ανέκαθεν. Τελικά ο Κρόνος συνάντησε τον Ποσειδώνα φέτος. Κυριακή βράδυ 14 Αυγούστου στην μεγαλύτερη πανσέληνο του χρόνου και μια υπεροχή βραδιά, ο Παπασπυρόπουλος μου απέδειξε ότι είχα δίκιο. Είχα δίκιο στο ότι ήχος του ταιριάζει απόλυτα στο πιο όμορφο μαγαζί που τουλάχιστον εγω έχω δει.












Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο Escape με τον κόσμο να έρχεται κατα κύματα ακόμα και το ξημέρωμα, ο ήχος του Last Chance Party με το ιστορικό μπαρ της Σάμου, πάνω στην θάλασσα αποδυκνυεται ότι ταιριάζουν απόλυτα. Εξαιρετικό feeling, Με electro-rock-indie-alternative. Μια απο τις καλύτερες στιγμές του Escape. Δημήτρη ευχαριστούμε, ελπίζουμε να δέσει και να σε ξαναδούμε να παίζεις στο Escape πολυ σύντομα! 

πηγή: http://toccatamusic.blogspot.com

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου