Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Ανασκόπηση από τη πρώτη μέρα του Ireon Music Festival 2011

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε η πρώτη μέρα του Ireon Music Festival 2011. 


Οι bootleg απέδειξαν ότι αποτελούν τη πιο δεμένη μουσική μπάντα της Σάμου αυτή τη στιγμή, και παρά τα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην αρχή έδωσαν το ροκ σύνθημα για αυτό που θα ακολουθούσε με εκπλήξεις όπως το sweet child 'o mine. Είναι πλέον φανερό ότι πρόκειται για μία πολύ δεμένη μπάντα με μεγάλες δυνατότητες και το μέλλον τους ανήκει.






Στη συνέχεια οι φίλοι του εναλλακτικού ροκ και όχι μόνο είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τους καταπληκτικούς GAD. Δεμένοι, με μουσικές συνθέσεις που είναι έτοιμες να ταξιδέψουν εκτός των ελληνικών μουσικών συνόρων  εντυπωσίασαν με αριστουργήματα όπως το  'waves' και ''parallel lines''. 


Με αυτά και με αυτά ο κόσμος ήδη είχε πυκνώσει για τα καλά και περίπου στις 23:00 άρχισε να παρασύρεται χωρίς δεύτερη κουβέντα στις ορέξεις του μοναδικού Δημήτρη Κοργιαλά και της απίστευτης Ευρυδίκης. Με ένα πολύ δυνατό ροκ πρόγραμμα και αστείρευτη ενέργεια τραγούδησαν με πάθος όλες τους τις μεγάλες τους επιτυχίες καθώς επίσης και πολλές αγαπημένες διασκευές όπως για παράδειγμα τα Depeche mode ''Enjoy the silence'' και Iggy Pop ''I wanna be your dog''. Συγκλονιστική ήταν η στιγμή που οι πρώτες νότες από το 'a forest' των CURE ξεπήδησαν μέσα από το ημίφως της σκηνής κάνοντας ακόμα και τους πιο δύσκολους να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους για το απίστευτο αυτό δίδυμο καλλιτεχνών! 




Σας ευχαριστούμε όλους και περιμένουμε με ανυπομονησία σήμερα 8/8 τον αγαπημένο σε όλους και όλες Μύρωνα Στρατή και τους πολύ δυνατούς MANGA!

(photoς από το απογευματινό soundcheck)


Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου