Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Οι Μικρές Ιστορίες του Γιώργου Σκαπέτη

Είναι κάποιοι άνθρωποι που με το δικό τους μεράκι, τη δική τους φιλοσοφία,  τη δική τους γνώση έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν πολλά στο τόπο. Τί και αν σιχαίνεται το λιβάνι, εμείς θα σταθούμε ειδικά στο Γιώργο Σκαπέτη και τις 'ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ' που αποτελούν μία μοναδική σειρά τηλεοπτικών συνεντεύξεων με ανθρώπους/φορείς/συλλόγους/ομάδες του νησιού που έχουν να επιδείξουν τη δική τους... μικρή διαδρομή. Οι εκπομπές προβάλλονται από τη ΣAMIΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και μπορείτε να τις δείτε όλες εδώ.


Επί της ευκαιρίας, ευχόμαστε στον φίλο,  μπλόγκερ-μπάντι, αγαπητό και σύγχρονο συναγωνιστή,  ΓΙΩΡΓΟ, ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ καταρχήν (ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ) και να συνεχίσει να βάζει το δικό του προσωπικό λιθαράκι με τον ίδιο γνήσιο, ιδιαίτερο και δημιουργικό  τρόπο.
Χάπι Μπέρθντεϊ Τζορτζ! (του αρέσουν αυτά τα ελληνικό-αγγλικά)


Love to hear what you think!

1 σχόλιο:

  1. Τόπες και τόκανες έ;Τιμή μου και καμάρι μου να φιλοξενηθώ σε ένα μπλόγκ που το θεωρώ από τα πιο αξιόλογα, μην υπερβάλλω και παρεξηγηθώ. Αν εγώ συμβάλλω στο γράψιμο της τοπικής ιστορίας με τις Μικρές μου Ιστορίες, τότε εσύ κρατάς ανοιχτό καθημερινά το βιβλίο της Σάμου (εξ ου και samosbook)με τη φιλοξενία θεμάτων που αναδεκνύουν αυτή την ιστορία Και φυσικά με όλες τις άλλες δραστηριότητές σου που σε έχουν αναγάγει σε έναν από τους πολύτιμους λίθους στο θησαυροφυλάκιο του νησιού και της πόλης ιδιαίτερα. Θένκ΄ς Νικ(μ΄αρέσουν αυτά τα αγγλο-ελληνικά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου