Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

H stand up comedy "Ντροπής πράγματα" στη Σάμο!


Την stand up comedy με τίτλο "Ντροπής πράγματα" θα παρουσιάσει σε τρεις παραστάσεις στη Σάμο το δίδυμο Μαρίας Ανδρούτσου και Χρήστου Μπάτζιου.
Πιο αναλυτικά οι παραστάσεις θα δοθούν την Τετάρτη 24/7 στο bar Cinema στο Καρλόβασι ενώ την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26/7 το κωμικό δίδυμο θα εμφανιστεί στην πόλη της Σάμου, στο Social Hall.
Η είσοδος στις παραστάσεις είναι ελεύθερη.
Η πιο ξεκαρδιστική stand up κωμωδία της χρονιάς “ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ” με τους Μαρία Ανδρούτσου & Χρ. Μπάτζιο στοCINEMA (Καρλόβασι) 24/07 & στο SOCIAL (Βαθύ) στις 25&26/07 ! Μη την χάσετε!

Παραστάσεις:
CINEMA – Καρλόβασι : Τετάρτη 24/07 (Τηλ. 6975992029)
SOCIAL – Βαθύ : Πέμπτη 25/07, Παρασκευή 26/07 (Τηλ: 2273024340)
Ώρα έναρξης: 21.30
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ



Ξεχάστε ότι ξέρατε! Κάτι το εντελώς διαφορετικό έρχεται στη Σάμο και δεν πρέπει να το χάσει κανείς! Η ξεκαρδιστική stand upκωμωδία ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ θα μας αποτελειώσει, με γέλιο μέχρι δακρύων! Μαρία Ανδρούτσου, αγαπημένη μας ηθοποιός από τους εξαιρετικούς κωμικούς της ρόλους στο 50-50, τις Σαββατογεννημένες κι άλλες επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και ο ταλαντούχος ηθοποιός Χρήστος Μπάτζιος, εκτίθενται ανεπανόρθωτα επί σκηνής, με αποκαλυπτικούς μονολόγους, καταστροφικούς διαλόγους, χορό, ανελέητη φαγωμάρα και τραγουδώντας live αγαπημένα τραγούδια, για να καταλήξουν ότι «στους δύο, ο δεύτερος δεν μπορεί...»!



Έχοντας ξεπεράσει τις 60 παραστάσεις πανελλαδικά!!! με εξαιρετικές εμφανίσεις, τρελαίνοντας τη φετινή σεζόν όλη την χώρα, η παράσταση-έκπληξη θα συνεχίσει την περιοδεία της όλο το καλοκαίρι και θα μας ξεσηκώσει για 3 μοναδικές bar-αστάσεις, τηνΤετάρτη 24 Ιουλίου στο CINEMA στο Καρλόβασι στις 21.30 και την Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28 Ιουλίου, στο SOCIAL στoBαθύ Σάμου, στις 21.30Η είσοδος είναι ελεύθερη και τις 3 ημέρες.
ΚΑΝΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ SOLD-OUT!
Ένα μεγάλο «πάρτι», με πολύ γέλιο, πολλή σάτιρα, τραγούδι, τρέλα και πάλι απ’ την αρχή!
Μέχρι στιγμής έχουν τρελάνει μικρούς, μεγάλους, ελεύθερους, παρέες, ζευγάρια, παιδιά, σκυλιά, γατιά και όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα, από την οποία όπως είπαν πολλοί: «πήραν δουλειά για το σπίτι»…
Μεταξύ πολλών άλλων θα σας λυθούν οι εξής απορίες:
Πώς είναι η ζωή ενός αταίριαστου ζευγαριού σήμερα? Ποιος έχει τελικά το πάνω χέρι? Ποια είναι η σχέση των γυναικών με τη «στρογγυλή θεά»? Υπάρχουν γυναίκες με αντρικό μυαλό και το αντίθετο? Πόση ώρα πρέπει επιτέλους να διαρκούν τα προκαταρκτικά? Τι μας συμβουλεύει γνωστός σεξολόγος? Πώς αντιμετωπίζεται σωστά ο χωρισμός? Ποιος είναι ο νέος επαναστατικός τρόπος διαφήμισης προϊόντων? Ποιο είναι το μεγαλύτερο τεχνολογικό επίτευγμα του 2012? 


Αυτά και άλλα τόσα καυτά ερωτήματα θα απαντηθούν χωρίς ντροπή, με αλήθεια, θάρρος, δύναμη, την ενεργό συμμετοχή του κοινού και πολύ τραγούδι. Απλά δεν πρέπει να το χάσετε!
Συντελεστές:

Κείμενα: Χρήστος Μπάτζιος
Σκηνοθεσία: Μαρία Ανδρούτσου
Μουσική επιμέλεια: Νίκος Παπουτσάς -- 
Glam Studio
Μουσική διδασκαλία: Γκέλυ Φλουρή
Φωτογραφία: 
www.focusphototeam.gr
Σκηνοθεσία 
video: Θάνος ΤσαβλήςEπιμέλεια εικαστικών: Cortex Wave
H σελίδα της παράστασης στο Facebook:
To video-trailer της παράστασης: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yhQPYOZnGbo
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στέλνετε email στο: ntropispragmata@gmail.com

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου