Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

WTF is 'Fat Mountain' ? Τί είναι το Χοντρό Βουνό; 10 καυτές ερωτήσεις- απαντήσεις!



1. Τι είναι  Fat Mountain;
Είναι η Σαμιώτικη ροκ μπάντα που ιδρύθηκε το 2004 από τον Nick Tsoulontino και τον Elias Vasileiou και πήρε το όνομά της από το ακρωτήρι Χοντρό Βουνό στη περιοχή  Κέρβελη Σάμου. Εκεί έγιναν οι πρώτες πρόβες και το πρώτο live του συγκροτήματος. Η μπάντα επανασυνδέθηκε το Σεπτέμβρη του 2012 με τρία νέα μέλη.

Χοντρό Βουνό

2. Τι το ξεχωριστό έχει;
Μία αυθεντική φρεσκάδα προκλητικού ερασιτεχνισμού. Αυτό από μόνο του τα λέει όλα. Κυκλοφορούν ανάμεσά μας και μπορείτε να τους βρείτε σχεδόν παντού (όχι όμως σε σκυλάδικα). Θα τους δείτε πιθανόν σε ποδηλατικούς αγώνες, στρατιωτικά φυλάκια, στo Escape Music bar σίγουρα, πίσω από online trolliες, φωτοτυπικά, σκονισμένα βιβλία ακόμα και βεβαιώσεις ΑΜΚΑ!

what we/they think 

3. Τι μουσική παίζουν οι Fat Mountain;
Κυρίως alternative rock/darkwave/punk /gothic. Οι επιρροές όμως και τα ακούσματα των μελών της μπάντας απλώνεται σε όλο το φάσμα της ροκ μουσικής σκηνής.

4. Ποιοι αποτελούν τους Fat Mountain;
Φωνητικά: Nick Tsoulontino
Σόλο κιθάρα: Γιώργος Αλεξάνδρου (Αραφατ)
Ρυθμική κιθάρα: Nick Leon
Μπάσο: Ηλίας Βασιλείου
Ντραμς: Θάνος Ανάσης (Thanos Angeldust)


2012- 2013


5. Υπάρχουν παλαιότερα μέλη της μπάντας;
Ο Γιώργος Πανούσος ήταν ο πρώτος ντράμερ του συγκροτήματος και ο Περικλής Τεμπέλης ο επόμενος. Τραγουδιστής για τα έτη 2005-2007 ήταν ο Phillip Boyd, ενώ από τα πλήκτρα έχουν περάσει επίσης η Μέλανι Αλεξάνδρου και Αλέξης Διακογιάννης. Μέχρι το 2007 κιθάρα έπαιζαν ο Nick Tsoulontino και ο Γιώργος Αλεξάνδρου.

2004-2007

6. Έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα live;
Πολλές φορές. Αρχικά στο ξενοδοχείο 'Kerveli Village Hotel'  το 2004 και το 2005. Στις Σαμιώτικες γιορτές κρασιού το 2005 και το 2006. Στο Ireon Rock Festival (Ireon Music Festival) το 2006 και το 2007. Επίσης στο club Vertigo το 2007 στη πόλη της Σάμου.

Ireon Rock Festival 2007

7. Ποιες είναι οι επόμενες live εμφανίσεις;
Στις 12 Ιουλίου 2013 στο Summer Island Movie Festival (Malagari-Samos) και στο Ireon Music Festival στις 7 Αυγούστου 2013.




8. Έχουν ηχογραφήσει δικά τους τραγούδια;
Από το 2004 μέχρι και το 2007 το συγκρότημα υπήρξε πολύ παραγωγικό ηχογραφώντας περίπου 15 fat mountain κομμάτια με πιο γνωστά το Angel Bitch, το My Dying Romance και το Mary Screams. Το φετινό πρόγραμμα ασχολείται κυρίως με διασκευές από τραγούδια γνωστών συγκροτημάτων όπως Cure, Smashing Pumpkins, Bauhaus, Pearl jam, Subways, Billy Idol και άλλα. Η μπάντα θα επανέλθει δριμύτερη το 2014 με δικό της υλικό.



9. Ποιο είναι το λογότυπο της μπάντας;
Ο 'σαμιακός κρουκούδιαλος'. Δεν είναι τυχαίο επίσης ότι  χρησιμοποιείται αυστηρώς η γραμματοσειρά BAUHAUS στο όνομα fat mountain.

10. Αληθεύει ότι όταν κάνουν πρόβες βρέχει καταρρακτωδώς; 
Είναι αλήθεια και έχει προκαλέσει τον ενδιαφέρον μετεωρολόγων και μουσικών επιστημόνων! Μένει να δούμε αν θα γίνεται το ίδιο και κατά τη διάρκεια των συναυλιών!

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου